Celebklub

Fördős Zé nemcsak a konyhában brillírozik

rtl.hurtl.hu

2017. január 22. 10:00

Azt már régóta tudjuk, hogy a Konyhafőnök zsűritagja nem szereti a lustálkodást, és mindig új kalandokat keres, most is talált egyet!

Fördős Zé a rengeteg munka mellett mindig szakít rá időt, hogy kikapcsolhasson egy kicsit. Legyen szó távoli tájakról, kultúrákról, extrém sportokról vagy csak egy nyugtató főzőcskézésről, a műsorvezető bármiben benne van.

Legutóbb – az ünnepek alatt – például a bejglik és a megszokott karácsonyi zabálás helyett most Vietnámot választotta, és úgy döntött, tanulni és tapasztalni szeretne a távoli országban. És persze azt is kiderítette, hogy arrafelé milyen is az igazi street food!

Sőt, az is előfordult, hogy lazulásként egy kis hegymászást választott:

Most, hogy teljes erőbedobással dübörög a tél, Zé egy igazi fagyos mozgásra adta a voksát és leugrott egy kicsit Agárdra, a Velencei tóra, hogy korizzon egyet!

Nyugi, ti sem maradtok le róla, hogyan is siklott a jégen, hiszen egy vicces kis gif-en megörökítette a dolgot:

 

„Ti se lustálkodjatok, cserébe este mindenki nyomhat egy hatalmas zabálást!!”

 

És ha már a buzdító szavaknál tartunk, ő is szót fogadott saját magának és egy igazi nyári kajával ünnepelte meg a korcsolyázást és a napi sportolás kipipálását: egy jó kis lángossal! Mert ugye a strandon ez a hagyomány, télen is!

„Agárdi popstrand, Zoltán Erika slágerek szállnak a tükörjég felett és toljuk be a lángosokat az arcunkba! #-5fok”
 

Nézzétek!

 

#Celebklub#RTL Klub#rtl#fördős zé#A Konyhafőnök#Sport#korcsolya

Címlapról ajánljuk