Műsorújság
RTL Most

Világot láttak sztárjaink az ünnepek alatt

Vannak, akik a téli időszakban is sort kerítenek egy kis utazásra. Néhány kedvencünk is külföldön, különlegesebbnél különlegesebb országokban pihente ki az elmúlt év fáradalmait. Ráadásul mindezt a rajongóikkal is megosztották!

Kiss Ramóna Párizsban járt az ünnepek előtt. A romantika fővárosa lenyűgözte a Barátok közt sztárját, aki még egy tündéri videót is megosztott közösségi oldalán.Dukai Regina a téli sportok szerelmese, nem meglepő, hogy a havas hegyek lankáit választotta.

 


Fördős Zé Vietnámba utazott, ám itt nem csak láblógatásról van szó! A Konyhafőnök zsűrije ugyanis tanulni és tapasztalni szeretne a távoli országba.

„Remélem, mindenki eszi a bejgliket rendesen!) Én most erről lemaradok, helyette Vietnámban tanulgatom, hogy mi is az az igazi STREET FOOD‼"

 


Puskás Peti kicsit közelebbről, Horvátországból jelentkezett be. Bár a tenger hőmérséklete a képből kiindulva nem lehet magas, úgy látszik a mentor nem is a fürdés, hanem a tengerparti gasztronómia miatt utazott a gyönyörű országba.

Debreczeni Zitáék előbb Gianni szülőföldjére, Olaszországba mentek pihenni, de az újévet már Mexikó partjain köszöntötték. A gyönyörű fotós ott sem feledkezett meg követőiről. Jókívánságait egyenesen a homokba rajzolta!

 


A pár eljegyzésének híre november közepén söpört végig a bulvársajtóban. Akkor nem árultak el részleteket a közelgő esküvőről, de nyilatkozataik és mindkettejük Instagram-profilja alapján egyértelmű: nagyon boldogok.

További részletekért kattints a videóra!

Képek:Facebook

#együttsikerül #maradjotthon