Celebklub

Lindsay Lohan áttért az iszlám vallásra?

rtl.hurtl.hu

2017. január 17. 9:30

A színésznőként, majd énekesnőként ismertté vált Lindsay Lohan, akinek jócskán akadtak botrányai az elmúlt években, egyre több utalást tesz arra, hogy az iszlám közösség tagjává szeretne válni.

A harminc éves híresség a hétvégén minden képet törölt Instagram fiókjáról, majd megváltoztatta az alkalmazásban a bemutatkozó szövegét is, ahol azóta az Alaikum salam arab köszöntés olvasható. A muszlimok ebből arra következtettek, hogy Lindsay áttért az iszlám vallásra.

"Nagyon örülök, hogy Lindsay Lohan rátalált az iszlámra. Allah áldja meg őt, és kísérje őt ezen az úton!" - nyilatkozta egy muszlim nő.

Nem ezek az első jelei annak, hogy Lohan nyit a muszlimok felé. Tavaly októberben például Törökországba utazott, hogy szír menekült gyerekekkel ismerkedjen meg – ekkor készültek a fotók, melyen hidzsábot visel –, majd a szilvesztert Dubajban töltötte. 2015-ben pedig a Koránt tartotta a kezében, amikor lencsevégre kapták a lesifotósok. Akkor azt állította, hogy szaúd-arábiai barátaitól kapta ajándékba a könyvet.

A színésznő egyelőre nem erősítette meg a feltételezéseket, de korábbi nyilatkozatában beismerte, hogy nagyon érdekli őt a spiritualitás, és ez az idő előrehaladtával egyre erősödik benne.

Lindsay legutóbb akkor került a címlapokra, amikor balhéba keveredett akkori pasijával. A vitájuk addig fajult, hogy megtámadta őt a srác, akivel azóta szakítottak. Íme a felvételek a csúf esetről:

Forrás: dailymail.co.uk

#Celebklub#lindsay lohan#iszlám#muszlim#vallás#korán#Allah#hidzsáb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk