KERESÉS search-close

Börtönbe zárhatják Lindsay Lohant

szerző:
2015.05.14. 08:00
Előkerült a Londonban bujkáló celeb, és visszatért New Yorkba, de továbbra is rács mögé kerülhet.
Börtönbe zárhatják Lindsay Lohant
A huszonnyolc éves problémás életű sztárt százhuszonöt óra közmunkára ítélte még 2012-ben a Los Angeles-i bíróság közúti baleset okozása miatt. A büntetési időnek még töredékét sem töltötte le a Bajos Csajok üdvöskéje, de vasárnap már a hírességek által kedvelt londoni ’The Ivy’-ban látták pihenőjét töltve.

Lindsay ügyvédje, Shawn Holley azzal érvelve kérvényezte a büntetés teljesítés határidejének meghosszabbítását, valamint a munkavégzés helyének módosítását, hogy pártfogoltjának kilencven percébe telik kijutni a jótékonysági létesítménybe. Ezt a bíróság el is fogadta, így a színésznőnek május 28-ig kell elvégeznie a hátralévő kényszermunkát.

LL hazatért az Egyesült Államokba, amit Instagramján közzé is tett:
 
Börtönbe zárhatják Lindsay Lohant
Forrás: Lindsay Lohan Instagram oldala
 A héten pedig már a brooklyni közösségi centrumban végzi munkáját a híresség napi hat órában. Azonban még továbbra is kérdéses, hogy elkerüli-e a kótert a szűkös határidő miatt.

Forrás: Dailymail.co.uk

Nézd meg a Cserebere szerencse című filmet május 15-én 19:00-tól az RTL2-n!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való