Celebklub

Mata Ricsi bemutatta legfiatalabb rajongóját!

rtl.hurtl.hu

2017. január 16. 17:30

A 2016-os X-Faktor második helyezettje, Mata Ricsi tündéri videót osztott meg egyik rajongójáról, aki teljesen odáig van Ricsiért.

Ki ne ismerné Mata Ricsit, aki az X-Faktor válogatóján mind a négy mentort elvarázsolta. Mikor Ricsi színpadra lépett, a mentorok nem sok jövőt jósoltak neki. Abban a pillanatban, ahogy az akkor még 15 éves fiú elkezdett énekelni, a döbbenet teljesen eluralkodott rajtuk, és Puskás Peti csak annyit mondott neki:

"Földöntúli élmény volt, amikor megszólaltál!"

 

A Mentor Házban Peti úgy gondolta, Ricsi még nem elég érett egy ekkora volumenű show-hoz, azonban a sors közbeszólt...

Az élő show-ba jutott Petics Kristófot ugyanis egy verekedés miatt kizárták a versenyből, Puskás Peti pedig Mata Ricsinek adott esélyt arra, hogy újra bizonyíthasson az X-Faktor színpadán!


Mata Ricsi aztán jött, énekelt és kishíján győzött is, ugyanis a srác annyira a nézők szívébe lopta magát, hogy ő lett a 2016-os X-Faktor legjobb férfi énekese.

 

A műsor vége óta az aranytorkú srác visszaült az iskolapadba, azonban nem hagyta cserben rajongóit, és sokat posztol közösségi oldalára.

Ricsi Facebook-oldalán tette közzé azt a tündéri videót is, amit az egyik kis rajongó anyukája küldött neki.

"Egy nagyon aranyos rajongó küldte, amikor megláttam, nagyon meghatódtam. Annyira jó érzés ezt látni, hogy egy ilyen kis csöppség ennyire imád engem. Remélem egyszer még együtt fogunk énekelni..."

 

 

A kis Vince rajongása cseppet sem hagyott alább, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint ez a kép, ahol a kissrác kinézete Ricsiére hajaz.

 

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#mata ricsi#X-Faktor#döntő#hang#tehetségkutató#ezüstérem#rajongó

Címlapról ajánljuk