Celebklub

Istenes Bence után szabadon: mindenki trollkodik!

rtl.hurtl.hu

2016. december 2. 12:30

Azt már tudjuk, hogy Bence a poénok nagy mestere – ezt nem egyszer bizonyította már mindenkinek. Szerencsére a poén mindenhol ott van, úgyhogy a héten is megvolt a humor adagunk!

Most jön ki Jennifer Lawrence és Chris Pratt közös filmje, az Utazók, a rajongók pedig folyton közös szelfikért könyörögnek. A két humorzsákot sem kell félteni: jöttek is a képek!

Aki gyakorlott Chris Pratt követő az Instagramon, az már tudhatja, hogy a színészt nem igazán lehet komolyan venni, lévén ő is folyton viccet csinál magából. Nekünk ugyan a családi hülyéskedéseik a kedvenceink – feleségével, Anna Faris-szel folyton ökörködnek –, most azonban az Utazók promó körútján borult el teljesen.

Miután Jennifer Lawrence nem igazán vesz részt a közösségi média pörgetésében, a rajongók Pratt fülét kezdték el rágni, hogy legyen már szíves megosztani közös fotókat Jenniferrel. Az egyik követője jól össze is foglalta a helyzetet:

 


„Az emberek elkezdtek arról kommentelni, hogy hol marad Lawrence a turnés képekről, úgyhogy Pratt elkezdte fotózni a kolléganőjét is. Érdemes végignézni a falát” – nevetett.

Fotózni… hát, maradjunk annyiban, hogy nagyjából rajta van a képeken a színésznő is: vagy a feje egyik fele hiányzik, vagy csak a hátát látjuk, de a lényeg: ő bizony ott van Pratt oldalán, és közösen növelik a hollywoodi szépségfaktort.

 


És ha már korábban megemlítettük a trollság mesterét, Istenes Bencét, akkor itt az ideje, hogy újra felelevenítsük, hogy milyen ökörködéseket írhattunk legutóbb a számlájára.

A csettintős trükkje megvolt már?

Legutóbb még Tóth Gabi is beszállt erre a vicces bulivonatra, és bebizonyította, hogy ha poénkodásról van szó, akkor bizony őt sem kell félteni!

#Celebklub#istenes bence#jennifer lawrence#chris pratt#troll#trollkodás#poén#humor

Címlapról ajánljuk