Műsorújság
RTL Most

Chris Pratt és Anna Faris a tökéletes pár!

A páros idén nyáron ünnepelte a hétéves házassági évfordulóját, és ez nemcsak Hollywodban számít nagy számnak, hanem amúgy is. Most összegyűjtöttünk pár cukiságot a kapcsolatukról!

Sokaknak újdonság lehet, hogy a színészpáros már évek óta együtt van és a mai napig imádják egymást. Pedig ez a helyzet! Ők ráadásul pont azok a hírességek, akik nem igazán foglalkoznak a médiával, nem bujkálnak, ehelyett cuki posztokat osztanak meg egymásról, amikkel minden évben kiérdemelnék a legimádnivalóbb párosnak járó díjat.

A legdurvább részlet a kapcsolatukról, hogy 20 percre nőttek fel egymástól, de sosem találkoztak. Erre egészen az első közös filmjükig kellett várniuk: 2007-ben egy párt alakítottak a Take Me Home Tonight című filmben. Onnantól kezdve viszont elválaszthatatlanok lettek.

„Beletelt egy kis időbe mire bevallottam, mit érzek, mert eléggé fura lett volna már az első napon azt mondani Annának, hogy feleségül akarom venni. Pedig szívem szerint megtettem volna!” – mesélte feleségéről a színész.

 


Rengeteg közös vonásuk van, amelyek egymáshoz vonzották őket, beszéljünk akár a humorukról, a karrierjük is hasonlóképp indult el, azonban van egy dolog, ami tényleg mindent biztossá tett Anna fejében:

„Volt egy bogár gyűjteményem. Amikor Chris-szel elkezdtünk randizni és áthívott magához, és megláttam, hogy neki is van egy ilyen gyűjteménye… elkezdtem sírni!”

Noha, Chris már azonnal megkérte volna Anna kezét, visszafogta magát és egy évet még várt a dologgal: 2007-ben azonban megejtette a lánykérést, rá egy évre pedig ki is mondták a boldogító igent Balin.

„Annát és engem egymásnak teremtett az ég!” – mondja mindig Pratt.
 

 


2012-ben pedig tovább bővült a család, hiszen megérkezett első közös gyermekük Jack. Azonban nem volt veszélymentes a dolog, hiszen 9 héttel korábban született, ezért az apróságnak egy hónapot kórházban kellett töltenie. De azóta már ereje teljében van és ugyanolyan kis humorzsák, mint a szülei.

A közös családi kalandjaikból mi sem maradunk ki, hiszen a büszke szülők egy csomó képet megosztanak a közösségi oldalaikon, mi pedig nem győzünk gyönyörködni bennük!

Christ legközelebb az Utazók című filmben láthatjuk a moziban, Jennifer Lawrence oldalán. Annát pedig az RTLII-n kaphatjátok el az Anyák gyöngye című sorozatban 17:05-től!

Forrás: The Insider

Legnézettebb videók