Celebklub

Két különböző szettben álltak színpadra az X-Faktor versenyzői

rtl.hurtl.hu

2016. november 27. 17:31

Az X-Faktor versenyzői ezúttal kétszer álltak színpadra: először szólóban, majd egy duettel. A két produkcióhoz természetesen két különböző ruha is dukált! Mutatjuk, hogy mit viselt a TOP 6 versenyző a negyedik élő show-n!

Opitz Barbi először egy nude maxiruhába bújt, amit virágok díszítettek, majd egy méregzöld színű bársony jumpsuitban állt színpadra.

Gorbunov Dmitrijnek a Lizával közös duetthez egy teljesen egyszerű, fehér szettet választottak a stylistok, az ingen csupán néhány ezüst szegeccsel, ám az előtte hallható produkcióban egy igazán eklektikus összeálíltást láthattunk a fiún, aki még a zebramintás nadrágtól sem riad vissza.

Vince Aliz Liza a Supernem dalhoz egy vad és színes szerkóba bújt, amit később egy teljesen fehér öltözetre cserélt, akárcsak Dmitrij.

A Ham ko Ham énekese, Márkó először egy matróz mintás, kék-fehér csíkos pólóban állt színpadra, amit egy kék zakóval tett elegánssá, majd a Mata Ricsivel közös dalhoz egy bomber dzsekit vett fel.

Mata Ricsinek hihetetlenül jól állnak a bomber dzsekik, és ezt a stylistok is felismerték, így mindkét produkciójában feltűnt ez a ruhadarab!

Fejes Szandra a duetthez egy igazi klasszikust választott: a fekete ruhával egyszerűen nem lehet mellé nyúlni! A 25 év feletti énekesnő első produkciójában pedig ugyanezt a színt láthattuk arannyal kombinálva.

#Celebklub#X-Faktor#ruha#divat#trend

Címlapról ajánljuk