Celebklub

Lélekszaggató pillanatok! Ez történt a Keresem a családom második szériájának sajtóvetítésén!

rtl.hurtl.hu

2016. november 11. 11:44

Jövő hét kedden, november 15-én indul útjára a műsor második szériája. A sajtó munkatársai már belepillanthattak a nyitórészbe, melynek hatása nem maradt el, a jelenlévők nem bírták ki könnyek nélkül a vetítést.

Lassan már egy éve, hogy a nézők először élhették végig a sors által elválasztott családok történeteinek súlyos momentumait. Akkor a műsorvezető, Lilu azt érezte, hogy ez a műsor megváltoztatta őt, mert olyan nagy dózisban kapták az érzelmi löketeteket, a fájdalmat, a meghatottságot, a boldogságot, és a haragot, hogy az akaratlanul is kihatott rájuk. 

 

 

A történet itt nem állt meg, ugyanis a stáb és maga Lilu is újra nekivágtak a nagyvilágnak, hogy az egymástól elvált, elszakított családtagokat ismét összehozzák. A műsorvezető annyit elárulhatott előre, hogy a második széria új konfliktusokat, új nehézségeket, új drámákat és súlyosabb élettörténeteket mutat majd be.

„Több lesz az olyan sztori, amelyben nők, gyerekek szenvedtek – nem csak lelki – sérüléseket a családtagjaiknak köszönhetően.” 
 

 

 

A forgatások során több érdekes kalandba keveredtek a műsorkészítők. Az egyik ilyen eset akkor történt, mikor Liluék ráleltek egy idős erdélyi asszonyra, aki érdekes fogadtatásban részesítette a csinos műsorvezetőt, vagyis jól összeköpdöste őt. Hamar kiderült, Romániában ezzel űzik el a rontásokat és átkokat.

 

 

Hadas Kriszta, a Keresem a családom főszerkesztője, illetve Máté Krisztina, a műsor producere rávilágítottak arra, hogy ő maguk sem tudják, mi lesz egy-egy találkozásnak a kimenetele, és a várva várt pillanatnál csak remélni tudják, hogy a megbocsátás fog győzedelmeskedni a harag és a düh felett.

Készüljetek, november 15-én indul a második széria!

Kattints a videóra!

képek: Facebook 
#Celebklub#családok#szeretet#elválás#sors#tragédiák#megbocsátás#lilu#hadas kriszta#máté krisztina#Keresem a családom#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk