Celebklub

Hogyan reagáltak a mentorok Petics Kristóf távozására?

rtl.hurtl.hu

2016. november 4. 12:20

Az X-Faktor mentorai már a válogatók alkalmával sem rejtették véka alá véleményüket. Nem történt ez másképp az egyik versenyző kizárásával kapcsolatban sem!

Arról már beszámoltunk, hogy a kizárt versenyző, Petics Kristóf mit szólt a döntéshez, most pedig a kategóriák vezetőinek gondolatait is elhoztuk nektek:

„Én támogattam Peti döntését és ez most sincs másképpen!”

Tóth Gabi közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy ahogyan az előzőekben támogatta mentortársa, Puskás Peti döntését abban, hogy Kristófot magával kell vinnie az élő showba, úgy most abban is támogatja, hogy a fiú viselkedése nem megengedett a műsorban, így érthető okokból távoznia kellett:

Bár ByeAlexneknem voltak különösebb nézeteltérései Kristóffal, a Táborban Gáspár Lacival értett egyet abban, hogy Petinek nem kéne továbbengednie a különc fiatalt.

"Kristóf neked sok sikert kívánok. Ne feledd, láttunk benned valamit! Vállalom, hogy a Mentor Házba én nem vittelek volna akkor, de tehetséges srácnak gondollak. Vigyázz magadra, fejlődj!"

Most pedig ő is egy Facebook posztban osztotta meg gondolatait Petics Kristóf kizárásával kapcsolatban, valamint üzent is a volt versenyzőnek!

 

„Megvolt Kristófról és Peti döntéséről a véleményem és ez most sem változott, viszont tiszteletben tartottam, tartom a Mentortársam döntését! Nem örülök most, mert nehéz lehet Petinek! Nem lennék most a helyében, de hajrá Peti, veled vagyunk! Ez most már megtörtént sajnos, valamiért így kellett lennie! Szép Napot mindenkinek!”

Aki a legkevésbé értette a fiatal srác produkcióját, illetve Puskás Peti döntését, az Gáspár Laci volt, aki ennek ellenére talán a legkedvesebb szavakat intézte kollégájához, és nyilatkozott arról, mit is gondol a történtekről.

Puskás Peti pedig kameráink előtt beszélt erről, nem volt könnyű meghoznia a döntést és megválnia Kristóftól, ahogyan arról is részletesen beszámolt, hogyan értesült a versenyzőjét övező eseményekről és, hogyan érintette a dolog:

A legnagyobb talány mégis inkább az, hogy vajon ki veheti át majd Kristóf helyét a fiúk csapatában.

Nincs miért aggódni Puskás Peti már úton van, hogy megtalálja a megfelelő személyt!

Forrás: Facebook
Képek: Facebook
#Celebklub#X-Faktor#mentorok#petics kristóf#kizárás#puskás-dallos peti#tóth gabi#byealex#gáspár laci#vélemény

Címlapról ajánljuk