Celebklub

Zseraldin: „Nagyon csalódott vagyok, hogy nem én mentem vissza”

rtl.hurtl.hu

2016. október 18. 11:40

Egy igazi macskaháborúnak lehettünk szemtanúi a ValóVilág vasárnapi Párbaján. Mici és Zseri nem kímélték egymást, még a műsorvezető sem tudta kordában tartani az indulatokat.

A ValóVilág powered by Big Brother történetének harmadik megmérettetésén vagyunk túl, ha nem számoljuk Dávid és Lóri összecsapását. Habár abban az esetben nem is beszélhetünk Párbajról, ugyanis Lóri idő előtt feladta a játékot. 

Most Zseraldinra került a zöld kendő. A fiatal lány bevállalta, és Micit hívta ki Párbajra. A lányok igencsak felkészültek a estére, és nem féltek odabent hagyni a tapintatukat és az egymás iránti tiszteletüket. A „macskaháború” kijelentés, melyet Istenes Bence mondott, bejött, és durván egymásnak feszültek a Villalakók.

A közönség végül Micit jutatta vissza, és Zserinek kellett elbúcsúznia a játéktól. A fiatal lány nagyon maga alá került, mikor szembesült a ténnyel, elmondta, borzasztóan csalódott, hogy a nézők inkább Micire kíváncsiak. Hogy érez-e valamit még Tivy iránt, az a videóból kiderül.

Kattints!

A szőkeségnek pedig sokan örültek a Villában, kivéve Evelint, akit egyszerűen nem lehetett megnyugtatni. Nézzétek:

A Párbaj izgalmas pillanatait Istenes Bence, a műsor házigazdája is jól viselte, habár ő előre megjósolta, itt nem cicaharc lesz. Egyébként Bence azt is elárulta, hogy ha tehetné, ő milyen cirkuszi szerepben pompázna a ValóVilág porondján. 

Nézd meg a videót!

#Celebklub#párbaj#feszültség#cicaharc#csalódás#vv zseraldin#vv mici#istenes bence#ValóVilág#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk