Celebklub

Szuper divattippek a Barátok közt sztárjaitól

rtl.hurtl.hu

2016. október 2. 15:56

A divat nagyon fontos szerepet tölt be sztárjaink életében, nincs ezzel másképp Nyári Dia, Kiss Ramóna és Nagy Alexandra sem. Na de mit viselnek ők az ősz beköszöntével? Tuti divattippek következnek!

A nyár múlásával szekrénybe kerülnek az elmúlt hónapokban viselt legkedvesebb ruhadarabok. Ilyenkor sokszor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy bizony ránk fér egy gardróbfrissítés. A három gyönyörű színésznőtől pedig bátran elleshetünk néhány ötletet bevásárlás előtt.

Kevésbé szokásos viselet ősszel a rózsaszín, idén azonban - mivel ez 2016 egyik hivatalos trendszíne - kifejezetten divatos lesz. Méghozzá leginkább baba-, illetve rágógumi-árnyalatokban.

Nagy Alexandra ezzel a gyönyörű tüllszoknyával kápráztatta el rajongóit a közösségi oldalán.

 


Nyári Dia pedig egy sportosabb verziót választott!

 


Élénk, de harmonikus hangulatot adhatunk az öltözékünknek, ha az avar színeit, a telt, meleg sárgákat és a  homok árnyalatait együtt viseljük. Ám a szokásos bronz tónusait se hanyagoljuk. Ha igazán divatosak akarunk lenni, ezeket a színeket bátran keverhetjük farmerkék ruhadarabokkal.

A kiegészítőkről se feledkezzünk meg. Kiss Ramóna imádja például az órákat, melyek simán helyettesíthetnek bármilyen ékszert, ugyanis elegánsak és praktikusak egyben.

Ne feledjétek ma este Kicsi Óriások, ahol Rami csapata, a Lázadók is megmutatják fantasztikus tehetségüket. A színésznő a 4. adás alatt értékelte a gyerkőcök teljesítményét és a zsűri pontjait.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#divat#lékai-kiss ramóna#nagy alexandra#nyári dia#Barátok közt#style#trend#őszi divat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk