Celebklub

Hogyan tovább? - VV Dina őszintén válaszolt

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 27. 15:38

A vasárnapi Párbaj vesztese, VV Dina kendőzetlenül nyilatkozott jövőbeli terveiről és volt barátjával való kapcsolatáról. Sőt azt is elárulta, mik a szándékai VV Lórival.

A ValóVilág powered by Big Brother második, szócsatákban sem szűkölködő Párbaján a lány maradt alul, a 25 éves logisztikai koordinátor VV Dávid pedig fölényes győzelmet aratott. A kieső sokáig meg sem tudott szólalni a sokktól és a csalódottságtól, később azonban elmondta, mit gondol a vereségről és VV Lóriról. Sőt azt is bevallotta, hogy a tervei között jelenleg első helyen, volt barátjának felkeresése szerepel. Hogy miért?

A videóra kattintva kiderül!

A lány szíve tehát a Villában maradt. De vajon mit gondolnak Dina érzéseiről a családtagok? A nagyszájú pultos lány húga és egyik legjobb barátja is elmondta véleményét a bimbózó kapcsolatról.

Egy biztos, VV Dina már csak kívülről szemlélheti szerelmét. De VV Lóri vajon kitart a lány mellett? Esetleg elcsavarja valaki más fejét is? Meglátjuk!

Az izgalmas Párbajt egyébként Istenes Bence sem hagyta szó nélkül, és a Story Extrának mesélt eddigi legérdekesebb tapasztalatairól az összecsapással kapcsolatban.


 

#Celebklub#vv dina#ValóVilág#villa#villalakók#vv lóri#vv dávid#párbaj#szerelem#románc#istenes bence#nádai anikó#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk