KERESÉS search-close

VV Lóri

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Lóri"

Sebestyén Ági és VV Lóri újra együtt?

Szilveszter az igazi „nőideálját”, Sebestyén Ágit szeretné meghódítani. A fiú anno az Instagramon is felvette a kapcsolatot Ágival, aki akkor kosarat adott neki, hiszen párkapcsolatban élt. Most viszont szabad a pálya, hiszen Ági és VV Lóri már szakítottak, de a volt Való Világ versenyző még most sem adja fel. Vajon melyik fiú győzedelmeskedik?

Íme a TOP10 halloweeni sztárjelmez!

Ugye te is beöltöztél tegnap este? Természetesen a sztárvilág színe-java sem hagyhatta ki a jelmezbebújást! Mutatjuk a legfrappánsabb maskarákat!

Hoppá! Sebestyén Ági megmutatta új pasiját!

Nemrég még arról találgattunk, vajon ki lehet a Sebestyén Ági oldalán pózoló fiú, de most lehullt a lepel a titokról! Lássuk, ki az a rejtélyes srác!

Story Extra 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 15:40

Fókusz 2017-07-28


szerző:
2017.07.28. 19:00
Mit tehet a celeb, ha zaklatják?

A ValóVilág játékosai biztosan nem sejtették, amikor jelentkeztek a játékba, hogy zaklatók céltáblájává fognak válni a reality show után. VV Lórit például egy szerelmes férfi zaklatja már jó ideje, de VV Anettnek, VV Attilának és VV Dórinak is meg kellett már küzdenie a kellemetlen rajongókkal.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Újra együtt vannak a VV szerelmesei!

A villa lakóinak kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a srác kitartóan ostromolta szíve választottját, aminek meg is lett az eredménye. Az akkor még kapcsolatban élő lány végül beadta a derekát a hősszerelmes vetélytársának.  

Eltűnt VV Lóri!


szerző:
2017.06.02. 14:24
Eltűnt VV Lóri!

A ValóVilág powered by Big Brotherben feltűnt modell srác megosztó személyiség volt a Villában, párja, Dina mégis kitartott mellette a végsőkig. Kapcsolatuk a játékkal sem ért véget, ám – mint, ahogy mi is beszámoltunk róla korábban - sajnos pár hete külön utakon járnak. Ami viszont megdöbbentő, az a VV Lóriról szóló hivatalos bejelentés…

Szakított a ValóVilág powered by Big Brother álompárja!

Megdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán a valóságshow egykori játékosa!

VV Lóri és VV Dina külön utakon?

Egy kapcsolat mindig nagy feladat a párok számára. Amikor összejönnek, van olyan tényező, amire biztos, hogy nem is gondolnak, pedig később fontos szerepet játszhat közös életükben. Lássuk, hogy állnak ehhez a sztárok!

A nyárba menekültek


szerző:
2017.01.26. 19:00
A nyárba menekültek

Ormányos medvékkel barátkoztak, skorpiót ettek, egzotikus tájakon türkizkék tengerekben fürödtek, miközben itthon a mínuszokkal küzdöttünk, celebjeink a nyárba menekültek. Vicces videóikkal nemcsak barátaikat szórakoztatják, hanem a Fókusz nézőit is!

Így töltötték a hétvégét a ValóVilág powered by Big Brother hírességei!

Öröm nézni, hogy a valóságshow sztárjai a játék után is baráti viszonyba maradtak. Olyannyira, hogy közös programokat szerveznek. Lássuk, mivel töltötték a víkendet!

Különös élményben volt részük a villalakóknak

A ValóVilág powered by Big Brother ex-lakója csak a kezdet volt. Sok mindent kellett kibírniuk a játékosoknak...

VV Dina és VV Lóri örökre megpecsételték szerelmüket

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei annyira biztosak kapcsolatukban, hogy egy életre szóló lépésre szánták el magukat.

Megható FOTÓ – Így találkozott VV Dina Lóri kishúgával!

A bezártság és az elszigeteltség sok mindent kihozhat az emberből, így egyelőre nem lehet megjósolni, meddig tart az ex-Villapár fellángolása. Mindenesetre igen sokatmondó az a kép, amit a fiatal lány posztolt a napokban. 

Összeomlás! – Ilyen még nem volt a ValóVilág történetében!

VV Lóri feladta, saját Párbaja előtt úgy döntött, nem folytatja tovább a játékot, ezzel meglepve Villatársait, szeretteit, de talán önmagát is.

Lóri távozása felborzolta a kedélyeket a Villában

Habár a srác már pedzegette a villalakóknak, hogy Párbaj nélkül szeretne távozni a játékból, Dávid mégsem hitte el, egészen a nagy bejelentésig. Miután Lóri kilépett az ajtón, valami megváltozott a Villában.

Vivien csókkal próbálta motiválni Dávidot

A Párbajozók elbúcsúztak a villalakóktól, hiszen nem tudhatták, hogy ki térhet majd vissza a stúdióból. Habár Lóri bizton állította, hogy feladja a játékot, Dávid mégsem dőlhetett hátra, ezért jól jöttek számára a motiváló szavak és tettek...

Koszos bugyi miatt áll a bál a Villában

Tivy a használt alsóneműt lóbálva kereste a tettest, aki a csónakban hagyta bizonyítékát. Vivien volt az elsőszámú gyanúsított, de Zsolti gyorsan rendet tett a vádaskodók között, ugyanis ő volt talán az egyetlen szemtanúja az elkövetőnek.

Végre újra átölelhette egymást a Villa szerelmespárja

Lóri elárulta, már alig várta a találkozást, és minden percben csak a lányra tudott gondolni. A szavak helyett a pillantások és az ölelések beszéltek.

Lórit mindenben támogatják a szerettei

Lóri megtudta a BeleValó stúdiójában, hogy mindenki büszke rá, a családja és a barátai, és ami a legfontosabb, mindenki szerint jó döntés volt, hogy a fiú feladta a játékot.

Lóri tényleg taktikázott?

Kiderült: Lóri direkt fordított maga ellen mindenkit. Később pedig pont ez a helyzet „rokkantotta meg”. Mindettől függetlenül úgy érzi, jól döntött azzal, hogy kijött a Villából és ezzel fealdta a játékot.

Lóri: „Tiszta a lelkiismeretem!”

A fiú napi kétszer kért elnézést szerelemétől, Dinától azért, ami anno Eveleinnel történt. Lóri ezt be is tartotta, viszont volt még egy ígérete…a bosszú! Ezt azonban már nem sikerült véghez vinnie.

Heti klasszikusok 6. felvonás - A budapesti nevezetességek és az önmegtartóztatás eredménye

A ValóVilág powered by Big Brother hat hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Lórin nem tudnak kiigazodni a többiek

A szerdai kiválasztáson Lóri Dávidot hívta ki párbajra. Nézd meg, hogy mi történt közvetlenül a kihívás után!

Így beszélte rá Lóri Somát a lila kendő felhasználására

Lóri megbánta, hogy Tivy kihívásával fenyegetőzött, ezért tisztázta a helyzetet Somával, ám ezzel is volt némi hátsó szándéka.

Lóri addig csűrte-csavarta, míg végül Dávidot hívta ki párbajozni!

Lóri döntött és Dávidot hívta ki párbajozni, bár Zseraldin, Ati és az utolsó pillanatban védettséget szerző Evelin is az esélyesek között volt.

Lóri gondolatai a kihívásról

Lóri mérlegelte, hogy kit lenne érdemes kihívnia, és a gondolatainak hangot is adott.

Vajon miért kezdett el Ati közelíteni Lóri felé?

A Villa lakóinak egy része értetlenül áll Ati előtt, aki amióta kiválasztottá vált Lóri, egyre több időt tölt vele...

Dina szerint csak egy villalakótól kell tartania Lórinak

Az ex-villalakóval azt latolgattuk, vajon milyen esélyekkel indul Lóri és leendőbeli ellenfele a vasárnap esti Párbajon. Sőt, az is kiderült, hogy Dina szerint kitől kell tartania szerelmének.

Kit hív ki Lóri párbajozni?

Másfél héttel ezelőtt Dinának kellett elhagynia a Villát, ugyanis a nézők szavazatai alapján Dávid térhetett vissza.  A sokak számára nem várt fordulat nagy port kavart a villalakók között is, amit most a védettséget élvező játékos húzása tetézett.

Dinát is lesokkolta Lóri húzása

A lányt váratlanul érte Lóri taktikai lépése. Somához viszont lenne egy-két szava...

Dina végre elárulta, hogy mi történt a takaró alatt Lórival

Aurelio végre rákérdezett arra, ami eddig mindenkit foglalkoztatott Dina és Lóri kapcsán: vajon mi történt köztük a Villában?

Lóri:

Lóri előző éjszaka összebalhézott Krisztiánnal és Zserivel is, másnap pedig levonta a következtetéseket.

Krisztiánnal nem érdemes ujjat húzni...

Lóri és Zseraldin csúnyán összevesztek, azonban amit ezután Krisztián lerendezett, mindenen túltett...

Lóri bocsánatot kért

Lóri naponta kétszer néz mélyen a kamerák lencséjébe, hogy azt mondhassa: "Bocsánat!"

Lóri bekeményít!

Lóri komolyan veszi a rá bízott munkát, és az sem érdekli, ha emiatt a többiek megorrolnak rá. Azonban azt továbbra sem teljesen érti, hogy Dávid miért őt választotta helyettesének.

Állásinterjú a Villában!

Dávid és Lóri állásinterjú segítségével derítették ki, hogy ki milyen pozícióra lenne alkalmas a hotelben.

Dina visszatért a Villába?

Zsolti megpróbálta felvidítani Lórit, ezért műkörmöt növesztett és kisminkelte magát, hogy Dinaként csaljon mosolyt a szomorú srác arcára.

Hogyan tovább? - VV Dina őszintén válaszolt

A vasárnapi Párbaj vesztese, VV Dina kendőzetlenül nyilatkozott jövőbeli terveiről és volt barátjával való kapcsolatáról. Sőt azt is elárulta, mik a szándékai VV Lórival.

Lóri:

Dina távozása nagyon mélyen érintette Lórit, aki "bosszút esküdött" szerelméért. Merész kijelentését egy igen különös közeledés követte, amin lehet, hogy még ő is meglepődött.

Vivien Lórinak:

A szőke lánynak ami a szívén, az a száján, avagy így bukott ki a brutális őszinteség Vivienből.

Valami elkezdődött Vivien és Lóri között?

Vivien felajánlotta szolgálatait Lórinak, aki teljesen összetört Dina távozása után. Lehet, hogy egy új szövetség veszi kezdetét?

Fogadás a köbön: „Valaki egy napig csicska lesz!”

Soma jó formában van, kirobban az energiától, és ezt nem is nagyon titkolja. A magabiztossága az egekben, ezért ki is hívja Lórit egy igazán „fiús” párbajra.

Dina: „Bosszuld meg azt, hogy kiestem!”

A lány lehetőséget kapott, hogy elköszönjön egy villalakótól. Dina Lórihoz intézte búcsúját, melyben egy igen kemény dologra kérte szerelmét.

Izmos férfitestek küzdelme a Villában

A srácok szinte meztelenül vonultak a hölgyek színe elé, akik "szigorúan" pontozták a show résztvevőit. 

A Villa srácai is kitettek magukért...

A lányok sziluett tánca után most a fiúkon a sor. Ők is megszabadultak ruháiktól, hogy így kényeztessék Zseraldint, Vivient, Dinát, Evelint és Micit.

Vonalkódos boxeralsó gazdáját keresték a villalakók

Soma Viviennak adott egy alsónadrágot saját fiókjából, de először észre se vették, hogy valami nem stimmel vele. Miután Tivy mellett landolt, elkezdődött a boxer kálváriája. 

(18+) Valami (meg)történt Dina és Lóri takarója alatt

A szerelmesek egyre nehezebb bírják a testiség hiányát. Dina kitart amellett, hogy édesapjára való tekintettel nem adja be a derekát Lórinak, aki szemlátomást valamit ügyeskedett a takaró alatt...

Heti klasszikusok 4. felvonás - A szexuális felvilágosítástól az idegen szavakig

A ValóVilág powered by Big Brother négy hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Leleplezés! Íme a remekművek...

Elkészültek az alkotások, amiket közösen mutattak be egymásnak a festők a modelleknek. Garantált a nevetés!

A villalakók hozták a formájukat

Fontos feladatot kaptak a pancserek. A górék festőt választottak maguknak, akik vászonon örökítették meg "uralkodójuk" képmását. Lássuk, hogy ment!

Így akarják szétbombázni a szerelmeseket

Evelin, Vivien és Zseraldin a teraszon taktikázott. Egy igazi tervet szőttek Dina és Lóri ellen. Vajon ez működhet?

Villa Regula: a hierarchia hét szabályzata

Zsolti elfoglalta az őt megillető trónt, a többiek pedig az asztal köré gyűltek, hogy meghallgassák, mi vár rájuk a következő napokban. A szabályzatot Tivy prezentálta sajátságos stílusában.

Szex vs. maszatolás: 0-5

Lóri megvető bátorsággal vágott bele egy újabb szexet ígérő estének, de a csókolózáson túl megint nem jutott. Viszont már Dina is egyre nehezebben bírta cérnával…

Lórinak tényleg nagyobb van?

A Villában elszabadult a bulihangulat. A Piszkos tánc ahhoz képest smafu, amit a lányok Somával műveltek. Ja, és azt is megtudhattuk, mi az a „sárkányfarokcsapás”.

Nádai Anikó zavarba hozta Dinát?

Lóri elárulta, hogy a gyerkőcbabusgatás alatt az is a szeme előtt lebegett, hogy imponáljon vele Dinának. Ezután Nádai Anikó a lányhoz szegezett egy kérdést, ami látszólag teljesen zavarba hozta.

Így teljesítettek a villalakók babagondozásból!

A gyengébbik nem képviselői genetikailag megfelelő partnereket választottak maguknak, ami ugye elengedhetetlen a gyermekáldáshoz. Ezután a gólya meg is érkezett a Villába, így 12 újdonsült szülő kóstolhatott bele a babázás örömeibe. Lássuk, milyen eredménnyel végezték el a baba szimulációs feladatot!

Dina és Lóri vakon van földrajzból?

Olivér a Földet, a kontinenseket és az országokat szerette volna tanulmányozni szüleivel. Így sikerült...

Dina leguggolt Lórinak

A Sufniban estek egymásnak a szerelmesek. Vajon ezúttal meddig mennek el?

Értékelés: Így babázott Dina és Lóri!

Megkapták Erzsi néni pontos kiértékelését a villalakók. Lássuk, hogyan teljesítettek!

Dinának és Lórinak meggyűlt a baja a földrajzzal

Dina és Lóri már azzal megelégednének, ha kisfiuk hármast hozna haza földrajzból. Hogy miért ennyire pesszimisták? Mert ők sem sokat konyítanak a tantárgyhoz...

Dávid párbajozni szeretne

Dávid - megzavarva Lóri és Dina romantikus pillanatát - arra kérte a Sufni "lakóit", hogy tegyék rá a jelüket, mert szeretne kivinni valakit párbajozni. Vajon kit?

A csemeték megleckéztetik szüleiket

Felnőttek a gyerkőcök és lassan kirepülnek a családi fészekből. De előbb még egy nagy feladat hátra van, amiben a szülők, vagyis a villalakók próbálnak segíteni nekik.

Hupsz! Dina elárulta, miért nem enged Lórinak

Dina és Lóri megfontoltan haladnak előre. Jól látható, hogy semmit nem kapkodnak el, és most az is kiderült, mi az, ami a lányt valójában gátolja. Eljön az a pont, amikor teljesen levetkőzi gátlásait, és megfeledkezik arról, hogy kinek mit ígért a beköltözés előtt, vagy hogy ki láthatja majd őket a tévében? Eleinte Tibu volt a kifogás, akivel nem olyan régen szakított kamerákon keresztül, most viszont azért pironkodik, hogy vajon mit szól majd az édesapja, ha meglátja, amit Lórival csinál a Villában.

Heti klasszikusok harmadik felvonás - Ez a hét sem múlhatott el aranyköpések nélkül!

A ValóVilág powered by Big Brother három hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Evelin és Mici is megkaphatná Lórit?

A csajok a medence partján beszélték ki a szerelmeseket. Szerinted van igazságalapja Evelin merész kijelentésének?

Mennyire ismeri egymást Dina és Lóri?

Lóri és Dina bebizonyíthatták, hogy mennyire jól megismerték egymást az eddig együtt töltött idő alatt. A kvíz azonban elég csúf véget ért.

Így romantikáztak a Villa párjai!

Dina és Lóri, valamint Zseri és Tivy romantikus pillanataiból láthattok most egy rövid összeállítást.

Dina szíjjal csapkodta Lóri meztelen hátsóját

Lóri egy cseppet sincs zavarban, amikor meztelenül kell fürdőznie Dina jelenlétében. A lány pedig a helyzetet kihasználva kacérkodni kezdett Lórival.

Lóri Dinának:

Lóri alig várja, hogy Dina végre kibökje, hol tart a kapcsolatuk, és hogy szereti-e őt a lány. Dina azonban ehelyett csak a kedvenc szexpózát árulta el a fiúnak.

Lóri megdöbbentő tanácsot adott Dinának

Mici picit megsértődött Dinára, mert a lány állítólag kinevette őt ahelyett, hogy kiállt volna mellette. Lóri szerint nem kéne ezzel foglalkoznia Dinának, és hogy miért? Kiderül a videóból!

Soma Dinának:

Keservesen zokogott Lóri és Dina babája, amit Soma saját csemetéjével együtt nézett végig. Az újdonsült szülők próbálták minél hamarabb kitalálni, hogy mi a baj. Ez lett a vége...

Dina:

A turbékoló szerelmesek ezúttal a jövőbe tekinthetnek? Az biztos, hogy kiderül milyen lenne számukra a házasélet...

Zseraldin meg akarja szerezni Lórit Dinától?

A szerelmesek azon agyalnak, hogy vajon mi a terve Zseraldinnak Lórival. A fontolgatásba Somát is beavatták, akinek lehet, hogy új volt ez az elmélet?!

Hoppá! Gyereket vállalnak a villalakók

Fontos, hogy a szülők olyan társat válasszanak, akiket megfelelőnek tartanak genetikailag a "feladatra". Erre most sor került a Villában is...

Nagy durranás a paplan alatt?

Dina és Lóri egyre nehezebben viselik a szexmentes légyottokat. Aztán egy "óvatlan" pillanatban valami mégis történt a takaró alatt.

Dina úgy fogta meg Lórit...

Valószínűleg a srác sem gondolta, hogy ez megtörténhet vele a Villában. Az események alakulása azért is meglepő, mert a kezdetekben Dina eléggé küzdött ellene.

Figyelem! Felhevült testek a medencében

Ilyen az, amikor beindul a buli. Tivyék sorra dobálták be a lányokat a medencébe, ami ellen se Dina, se Evelin nem tudott mit tenni.

Dina Lórinak:

Őszinte vallomás csúszott ki a lány száján? Dina beismerte, hogyan érez Lórival kapcsolatban...

Cukiskodás a Sufniban

Különleges és sokatmondó búcsúajándékkal lepte meg szíve választottját Lóri. Dina pedig nagyon is értékelte a gesztust...

Ilyen volt a ValóVilág első Párbaja

Tegnap este láthatták a ValóVilág powered by Big Brother első Párbaját, ahol VV Viki es VV Lóri csaptak össze. Pénteken megmutattuk, mit gondolnak az ex-VV-sek az erőviszonyokról, és hogy milyen Párbajra számítanak. Lássuk, ehhez képest mi történt, kinek jött be a jóslata, és hogyan viselte az első Párbaj-vesztes a vereséget!

VV Viki vereségével ért véget a ValóVilág első Párbaja

Tegnap este lezajlott a ValóVilág powered by Big Brother első Párbaja, ahol a villalakók által kiválasztott Viki és kihívottja Lóri csapott össze. A nézők szavazatai alapján nagyjából 60-40 százalékban a Dinát kerülgető Lóri térhetett vissza a Villába, Vikinek pedig 15 nap villalét után, az utcaajtón kellett távoznia.

Lóri:

Dina udvarlója azt állítja, már fájdalmai vannak, így valószínűleg hamarosan szét fog durranni alul. Mici próbálta megvigasztalni Lórit, de nem tudott segíteni rajta. 

Dina féltékeny Zseraldinra?

Úgy tűnik, Lóri egyre kelendőbb a Villában. Már nemcsak Dina tette rá a kezét, hanem az utolsó beköltöző is. Vajon Zseraldinnak mi a terve a sráccal?

Most akkor ki kivel van a Villában?

Vasárnap megtörtént az első Kiválasztás, amikor a villalakók eldönthették, hogy kit küldenének Párbajozni a hétvégén. A többség Vikire voksolt, ám azóta valami történt a luxusbörtön falai között.

Dina és Lóri a Sufniban romantikázik

Kiskifli, nagykifli - minden ezzel kezdődött, és Lóri örömére ezúttal a folytatás sem maradt el...

Forró pillanatok a Villában! – Na de mit szólnak ehhez a kintiek?

Bár a ValóVilág powered by Big Brother csak nemrég indult, már most kialakulóban van több románc is a villalakók között. Ezt bizony sok kint maradt hozzátartozó nem nézi jó szemmel. Most megszólalnak! Lássuk, mi a véleményük a bent történtekről!

Ez Evelin ittas vallomása Lóri férfiasságáról

A faképnél hagyott lány bosszúból kitálalt a többieknek a buli kellős közepén. Úgy tűnik, Evelinben egy dalszövegíró veszett el, ugye?!

Dina Lórival bukta el hűségfogadalmát?

Dina ígéretet tett beköltözésekor párjának, hogy nem fogja megcsalni. Ám úgy tűnik, a lánynál a vágy erősebb, mint a saját szava.

Zsófi Krisztiánnak árulta el szexuális vágyait

Lórival közösen vetették bele magukat az intim témába, Zsófi pedig teljesen kitárulkozott villatársának. Úgy tűnik, az igényeik nagyon is hasonlítanak…

(18+) Evelin és Lóri fülledt erotikája a paplan alatt

Íme az első már-már beteljesült vágy a ValóVilág powered by Big Brother műsorában. A srác ledumálta Evelinről a bugyit, de vajon mi lesz az eredménye Lóri rámenőségének?

Elcsattant az első csók!

Íme az első már-már beteljesült vágy a ValóVilág powered by Big Brother műsorában. 

Valami készül! - Dina kettesben akart lenni Dáviddal...

Lóri és Dávid hamar egymásra talált, de úgy tűnik, ezzel nem csak ők ketten vannak így. Dina bezárkózott Dáviddal, hogy kettesben tudjanak maradni.

Mici nem állhat szóba Vikivel?

Dina egyáltalán nem könnyítette meg Viki beköltözését és feloldódását. Másnap Mici próbált közeledni az új villalakóhoz, amiért kapott hideget és meleget egyaránt.

Forró pillanatok a zuhany alatt

Biztos, hogy sokan várták már ezt a pillanatot, mióta tudják, hogy elkezdődöt a ValóVilág powered by Big Brother. Ne is húzzuk tovább az időt, lássuk az első villantásokat!

Lóri keze tiltott területre tévedt Dina testén

A lány eleinte hagyta, hogy a segítőkész srác keze ide-oda vándoroljon, ám volt egy határ, amit Lórinak sikerült átlépnie...

Viki eleget tett a fiúk kívánságának

Lórinak és Dávidnak nem kellett sokáig győzködnie a lányt, hogy megmutassa, mit rejteget hosszú ruhája alatt. A srácok valószínűleg elégedettek voltak a látvánnyal...

Vivien megkapta a magáét meztelen bulizásáért...

Az abszolút nem szégyenlős lány felhőtlen szórakozásának meg lett a gyümölcse. Egy átmulatott éjszaka után általában a másnap igen kellemetlen. Ez az ő esetében se történt másként!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!