Celebklub

Nézd meg Puskás Peti első szárnypróbálgatásait!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 24. 12:00

Mind ismerjük a mondást, hogy van, amit nem lehet elég korán elkezdeni. Nos úgy tűnik az X-Faktor mentora is így vélekedik! Vajon miről lehet szó? Megmutatjuk!

Peti nemrég imádnivaló videóval emlékezett meg arról, mikor is kacérkodott először a sztárság gondolatával, valamint az énekes egyúttal a tiszteletét is lerótta a nagy elődök előtt!

"Apával 24 éve így táncoltunk a Rapülők I love you -jára! Holnap este pedig elkezdődik az X-Faktor, ahol végülis valamilyen szinten Geszti Péter helyét foglalom el...ha ezt akkor gondoltam volna."

A példaképek között szerepelt a The Biebers frontemberének édesapja, akivel a felvételen is látható, valamint megemlítette az X-Faktor egykori mentorát Geszti Pétert is, aki jelenleg a Kicsi Óriások zsűrijének tagja.

Vajon mit szólt volna az ifjúPuskás Petihez a tapasztalt ítész Geszti Péter?

Nézd meg a videót, hogy megtudd, hogyan bírkózik meg a sztár a következő megmérettetésekkel  szeptember 24-én 20:00-kor az X-Faktor-ban az RTL Klub műsorán!

Azonban arról se feledkezz meg, hogy Geszti Péterrel mostantól minden vasárnap este 18:50-kor találkozhatsz a Kicsi Óriások című műsorban az RTL Klub-on!

Forrás: Facebook
Képek: Facebook

#Celebklub#puskás-dallos peti#X-Faktor#kicsi óriások#geszti péter#sztárság#kezdetek

Címlapról ajánljuk