Celebklub

Natalie Portman lebukott a vörös szőnyegen!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 9. 16:51

Az Oscar-díjas színésznő is ellátogatott a Velencei Filmfesztiválra, ahol nemrég Shia Labeouf és Mel Gibson is őszintén beszóltak mindenkinek. Portman nem a nyilatkozataival, hanem a megjelenésével rántotta le a leplet egy óriási hírről.

A színésznő eléggé elfoglalt mostanában, több filmjét is népszerűsíti jelenleg Velencében. Többek között Johnny Depp lányával közösen forgatott filmjének, a Planetarium című alkotás premierjére is ellátogatott, ahol a vörös szőnyegen egy gyönyörű fehér, viszonylag testhez simulós ruhában jelent meg.

Ekkor kapta fel mindenki a fejét: feltűnő volt, hogy Natalie-nak kerekedik a pocakja. Meg is kezdődött a találgatás, vajon újra várandós lenne?


A pletykálkodásból azóta tény lett: igen, a színésznő és férje, Benjamin Millepied – akivel a Fekete hattyú forgatásán szerettek egymásba – második babájukat várják. Már van egy közös gyermekük, az ötéves Aleph.

Persze, nem Portman az egyetlen hollywoodi híresség, aki a fotósok előtt, gyönyörű nagyestélyibe csomagolva fedte fel nagy titkát a világ előtt. Még a nyáron a Cannes-i Filmfesztiválon Blake Lively is éppen legújabb filmjét promózta Woody Allen oldalán, amikor mindenkinek leesett, bizony ő is várandós.

Legutóbb éppen a férje, Ryan Reynolds mesélt róla, hogy Blake már a „nagyon terhes” fázisba lépett, ami után csak arra tudunk tippelni, hogy hamarosan érkezik a második trónörökös is.

Hogy kik voltak a nyár legszebb kismamái? A képre kattintva megnézheted!

#Celebklub#natalie portman#blake lively#ryan reynolds#várandós#terhes#kismama#velencei filmfesztivál

Címlapról ajánljuk