Mint tudjuk, a sztárnak sikerült kétes hírnevet szereznie az évek során. Sokan áradoznak tehetségéről, ahogyan arról is, mennyire kiszámíthatatlan színész. Nos, úgy tűnik a DC rosszfiúkhoz ez a két tulajdonsága sem volt elegendő!

Shia LaBeouf nem volt elég őrült a Suicide Squad-hoz!

David Ayer már dolgozott együtt LaBeouffel a Harag című mozin, most pedig ismét lehetőséget adott neki, azonban a többi őrült karakterhez képest a színész jelenetei túlságosan is szelídnek és visszafogottnak tűntek.

Pedig Shia LaBeouf a már említett mozi forgatásai alatt bizonyított, ugyanis az őrültnek titulált csillag, annyira átadta magát a szerepének, hogy nem mosakodott, ahhoz pedig, hogy a háborúban harcoló katona sérülései tényleg valóságosak legyenek, több helyen is megsebesítette magát, és ha ez még nem lett volna elég, az egyik fogát is kihúzta saját magának!

Shia LaBeouf nem volt elég őrült a Suicide Squad-hoz!

A rendező pedig mindezek miatt döntött úgy először, hogy LaBeouf alakítsa Rick Flag segédjét GQ-t a Suicide Squad-ban, akit végül Scott Eastwood formált meg, és aki szerintünk nem sikerült olyan jelentőségteljesre, mint ahogyan reméltük. Aztán minden megváltozott, mikor Will Smith megkapta Deadshot szerepét és megkezdődtek a próbák. LaBeouf a következőket nyilatkozta az ügy kapcsán:

„Az elején teljesen más volt a helyzet, amint Will karaktere is feltűnt a színen megváltozott a forgatókönyv, így Flag és az ő karaktere közelebb kerültek egymáshoz, és az én szerepemnek is ennek az erősítése lett a célja. A készítők pedig azt mondták: te őrült vagy és jó színész, de erre a feladatra mégsem te kellesz nekünk!”

Hiába, a színész nem tudta felvenni a versenyt az olyan különös kollégákkal, mint az Oscar-díjas Jared Leto és még különösebb szokásai – mint a gusztustalan ajándékai vagy az, hogy nem szólt senkihez sem a forgatási szünetekben – és a szintén furcsa módszereket alkalmazó rendezővel, mint Ayer. Pedig LaBeouf híres arról, hogy nagyon jól bírja a strapát az olyan nehéz esetekkel, mint az említett alkotó vagy például Michael Bay, akivel három Transformers-filmen is sikerült együttműködnie.

Shia LaBeouf nem volt elég őrült a Suicide Squad-hoz!

Azonban a sztár karrierje során az is előfordult, hogy valakik az ő tetszését nem nyerték el! A színész maga is bevallotta, volt olyan rendező, akivel nem szeretett forgatni!

Fiatalkora ellenére rengeteg produkcióban vett már részt, mint például az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, melyen Steven Spielberggel dolgozott. Ez pedig valószínűleg nem mostanában fog megismétlődni, ugyanis a botrányhős színész gyakran hangoztatja őszinte és lesújtó véleményét a legendáról:

„Az álmod, hogy találkozhass Spielberggel, majd mikor megtörténik, rájössz, hogy ő sokkal kevésbé rendező, viszont annál inkább egy vállalat!”

Majd hozzátette: „Nem szeretem azokat a filmeket, amiket együtt csináltunk! Kivétel persze ez alól a Transformers első része.”

Shia LaBeouf nem volt elég őrült a Suicide Squad-hoz!

Kíváncsian várjuk, mi lesz Shia LaBeouf következő nagy durranása!

Forrás: movieweb.com, vanityfair.com
Képek: tumblr.com