Celebklub

5 bombajó outfit, amitől azonnal várni fogod a hidegebb hónapokat!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 2. 11:39

Őszre hangolódtak a sztárok! Bár az idő még a nyárral kecsegtet, kedvenceink már az új évszaknak megfelelő szettekben bújtak. Szuper divattippek a hűvösebb hónapokra!

Aggodalomra semmi ok, a cudarabb időjárás még várat magára. Ám soha nem lehet időben elkezdeni az őszre hangolódást. Az új évszak beköszöntével, megjelennek az új trendek is, amivel sztárjaink is szeretnének lépést tartani. Lássuk, ők milyen szetteket ajánlanak!

Varga Izabella imádja a divatot, éppen ezért nem meglepő, hogy a Barátok közt sztárja már most bevásárolt őszire. A ballonkabát jellegű vékony felöltő elegáns és hasznos, hiszen este már csíp a levegő.


Bár a szeptember magával hozza a sárgás, meleg színeket, a hideg árnyalatokról se mondjunk le. Oroszlán Szonja szettje munkahelyre is ideális viselet.

 


Dukai Regina is a kéket részesíti előnyben. Ezt a színt például remekül kombinálhatjuk fehérrel.

 


Tücsi ruháját az iskolakezdés inspirálta. A galléros kis fekete nem csak elegáns, szexi is!

 


Palvin Barbara vadócnak öltözött. A hűvös levegőre szuper megoldás egy bőrdzseki, hiszen kis mérete miatt a táskánkban is elfér, ráadásul szinte mindenhez passzol!

 

Egy pillanat... on

A szupermodellről egyébként nemrég a Story Extra lerántotta a leplet és kiderítette azt, hogy mennyit is keres a szépség. Sokkoló adatok következnek!

A részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#varga izabella#tücsi#palvin barbara#dukai regina#oroszlán szonja#divat#ősz#style#outfit#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk