Celebklub

Trap Kapitány új videóval sokkolta követőit!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 28. 10:31

A Kicsi Óriások csapatkapitánya még az X-Faktorban tűnt fel a Tha Shudras frontembereként, és már akkor kiderült róla, hogy igazi beatbox mester. Ezt most halmozottan bizonyította.

Már mindenki izgatottan várja, hogy elkezdődjön a gyerekek – az apró tehetségek – tehetségkutatója. Először a zsűri tagjairól rántották le a leplet, majd következett a show műsorvezetője, aki nem más lesz, mint Sebestyén Balázs.

A Kicsi Óriásokban azonban a gyerekek felkészülésében csapatkapitányok segédkeznek majd. Kiss Ramóna, Tóth Vera, Kovácsovics Fruzsina és Oláh Gergő mellett a Tha Shudras frontembere is ebben a fontos szerepben tűnik majd fel.

Az pedig már most kiderült – köszönhetően Oláh Gergőnek –, hogy a kapitányok között nagyon jó az összhang, amit egy vicces közös szelfivel bizonyítottak is!

És ha már az összhangnál tartunk: Trap Kapitány – alias Molnár Tibi – önmagával is teljes harmóniában van, hiszen egy videóval mindenkit ráébresztett arra, hogy zenélni egyedül is lehet. Ráadásul nem is akárhogyan! A vokálon kívül a zenei alapot is egyedül ő szolgáltatta.

„Hosszú idők múltán, itt az első visszatérős FMaN beatbox videó!” – írta ki a posztja mellé.

A videó alatt többek között Tóth Gabinak is köszönetet mondott, akivel jó ideje egy párt alkotnak, sőt már össze is költöztek. Kapcsolatukról az X-Faktor mentora is mesélt egy kicsit a kamerának.


Eközben megkezdődött a visszaszámlálás a Kicsi Óriások első adásáig, hiszen szeptember 3-án, 18:50-kor indul a műsor! Hogy mire számíthattok szombat este? Kattintsatok a videóra és megleshetitek!

#Celebklub#kicsi óriások#trap kapitány#molnár tibor#tha shudras#X-Faktor#tóth gabi#csapatkapitány#beatbox

Címlapról ajánljuk