Celebklub

Fogadjuk meg mi is a csinos sztár nyár végi divat tippjét!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 28. 16:00

A bombaformában lévő anyuka, Ada az utolsó meleg napsugarakat élvezi és ennek kapcsán különös tanáccsal látta el követőit! Kíváncsi vagy, vajon mi lehet ez? Eláruljuk!

Az egykori műsorvezetőnő az ősz gondolatát is elkerülve, még mindig inkább a meleg hónapokra koncentrál, erről árulkodik a nemrég közösségi oldalára posztolt képe is, amin a híresség egy divatos tunikában látható, és amihez a következő sorokat fűzte hozzá jó tanácsként:

"Egyszerű, de nagyszerű. Egy ilyen tunika szuper a strandon, ha elugranál egy lángosért vagy valami italért. Egyrészt stílusossá tesz, másrészt higiénikusabb is, mint a vizes, pucér popsiddal ráülni a sokak által használt ülésekre."

Azonban nemcsak ő, hanem az divatimádó műsorvezető Lilu, valamint a szexi és szépséges modellek Tücsi és Dukai Regina is a tunikára esküsznek, így a legforrób évszak végeztével is:


Lilu, még a Keresem a családom című műsor világkörüli utazásiara is ezt a praktikus darabot vitte magával, hiszen kis helyen is elfér és egyszerre kényelmes, illetve csinos.


Tücsiis nagy híve a tunikáknak, szerinte például ez a ruhadarab tökéletes választás egy vízpartisátéhoz.


Akárcsak egy csodás vacsorához.


Dukai Regina pedig egészen Mallorcáig utazott egy ilyen csodában.

Forrás:Facebook.com,
Képek:Instagram
#Celebklub#divat#style#ada#tücsi#dukai regina#nyár

Címlapról ajánljuk