Celebklub

Új divat őrület fertőzte meg a sztárvilágot!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 23. 16:30

A bikinik és az élénk színek mellett a nyári időszakhoz hozzátartozik még a lenge romantikus viselet is, ám celebjeinknek ezen is sikerült egyet csavarnia. Vajon mi lehet ez, és miért terjedt el ilyen gyorsan? Mutatjuk!

Minden nő szeret csinosan öltözködni, de senki sem szereti az ehhez illő kényelmetlen lábbeliket. Nos, sztárjaink most bebizonyítják, hogy nincs is rá szükség, valamint, hogy az új trend nemcsak nyáron, hanem ősszel is remek megoldás.

Tücsi


A sportos modell szereti ötvözni a nőiesebb darabokat a kényelmesebb megoldásokkal, így nem csodálkozunk azon, ha a szexi testhez simuló mini ruhájához, színben passzoló hátizsákot és edzőcipőt választott.

 

A photo posted by Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) on


Így, persze érthető, hogy az utazás is sokkal könnyebben megoldható és nem kell a magas sarkú cipők miatt feszengenie.

 

A photo posted by Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) on


Ahogyan egy-egy vízparti séta esetében is praktikusabb az edzőcipő, ami jól passzol az egyszerű ruhához is.

 

A photo posted by Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) on


Emellett a lapos talpú zárt lábbeli tökéletes választás egy, ha színében nem is, de egy sokkal visszafogottabb ruhadarabhoz, ami az iskolai egyenruhákra emlékeztetve bennünket meghozhatja a kedvünket, hogy valóban így jelenjünk meg az intézményben.

Kiss Ramóna


Azonban nemcsak Tücsi hódol az edzőcipők divatjának, hanem barátnője, Kiss Ramóna is a kényelemre esküszik!

 

A photo posted by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on


Legyen szó, kutyasimogatásról vagy fesztiválozásról, Rami több képen is sportos lábbeliben látható.

 

A photo posted by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on


Arról nem is beszélve, hogy aBarátok köztsztárjának nagy kedvencei a különböző tornacipők is, amik szintén kényelmesebbek, mint tűsarkú társaik.

Lilu

 

A photo posted by Lilu (@lilugram) on


A Keresem a családom műsorvezetője imád újdonságokat kipróbálni, amellett, hogy nagyon szereti aktívan tölteni a pihenését is, így nem csodálkozunk, hogy őt is megfertőzte a nyári őrület.

Kovácsovics Fruzsina


AKicsi Óriások egyik csapatkapitánya híres hóbortos öltözködési stílusáról, nem egyszer láthattuk már a színpadon vagy egy-egy videóklipben is tüllszoknyában, amihez Fruzsi rendíthetetlenül tornacipőt húz, hiszen így a picikkel is sokkal könnyebb játszani.


Főleg, ha egy hinta is képbe kerül!

Tóth Gabi

 

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on


Felismered, kihez tartoznak ezek a formás lábak? Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi igazi vagány énekesnő, aki az újdonságoktól sem riad vissza! Rockerhez méltóan, a flitteres minihez is edzőcipő dukál.

Nyári Dia

 

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on


A népszerű sorozat színésznője mindig alkalomhoz illően öltözik, ha pedig kerti mulatságról van szó, mi más illene ehhez, mint egy csinos nyári ruha, szaladgáláshoz megfelelő vászon cipellővel.

Dukai Regina

 

A photo posted by Regina Dukai (@reginadukai) on


A szépség egy letisztultabb egybe ruhát dobott fel edzőcipőjével. Ki mondta, hogy csak a magas sarkak lehetnek tökéletes kiegészítői öltözékünknek?

Forrás:Instagram
#Celebklub#style#divat#dukai regina#lilu#tücsi#kovácsovics fruzsi#nyári dia#tóth gabi#lékai-kiss ramóna#Barátok közt#X-Faktor#keresem a családom!#kicsi óriások

Címlapról ajánljuk