Celebklub

Szívből jövő vallomást tett a Barátok közt sztárja

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 18. 12:00

Váratlanul, vágatlanul! A Story Extra egy piacon "kapta el" Sztárek Andreát, a Barátok közt pszichológusát, aki meglepő őszinteséggel mesélt legféltettebb titkáról, a hibáról és álmairól. 

A színésznő üde színfoltja a Mátyás király térnek. Karaktere szigorú, szellemes, de lágyszívű is, pont, mint a színésznő. Kevesen tudják a sorozat Emíliájáról, hogy imád vásárolni, és nem is akárhol. Ha teheti, mindig piacra jár, és ott szerzi be az ebédnekvalót.

Andrea elárulta, kedveli a Barátok közt börtönpszichológusát, ugyanis rendkívül hasonlítanak egymásra.


„Ugyanolyan kemény vagyok, karakán, ha úgy tetszik, és ugyanolyan lágyszívű is.”


A színésznő már gyerekkorában tudta, mi szeretne lenni. Később, a színpadon állva beteljesült legnagyobb vágya. Anyaként azt mondja, szerinte a karrier és a szülői szerep igenis összeegyeztethető, és ha valaki mást állít, akkor az az illető valamelyiket nem szereti szívből.

Meglepő módon Andrea minden kérdésre olyan természetesen és őszintén válaszolt, hogy elállt a szavunk. Így tudtuk meg egyik nagy álámát, újra repülni szeretne. Csak van egy kis bökkenő! A színésznő klausztrofóbiája jelenleg megakadályozza ebben. Egyébként a bakancslistáján gyermekeinek esküvője is szerepel, pontosabban, hogy ott lehessen a nagyeseményen.

 


Tudjátok, hogy miben különbözik Andrea Emíliától? A főzőtudományban! A színésznő imád a konyhában tüsténkedni, és ha ideje engedi, mindig a kedvencét készíti el.

Ha érdekel, mi a titkos receptje a sorozat sztárjának, kattints a videóra!

 

#Celebklub#színésznő#anya#sztár#őszinteség#félelem#klausztrofóbia#sztárek andrea#dr. mórocz emília#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk