Műsorújság
RTL Most

Kulisszafotók – Így búcsúztak a Barátok közt sztárjai!

Csak semmi pánik, mindenki nyugodjon meg! Valóban elköszöntek egymástól a sorozat sztárjai, de csak egy hónapos különlétről van szó. Az elválást megelőző partiról pedig rendkívül izgalmas képeink vannak. A nézők viszont egész nyáron láthatják kedvenceiket a sorozatban.

Azért szomorkodni nincs okunk, hiszen vakáció ide, vagy oda, a Mátyás király tér lakóival ugyanúgy találkozhatunk majd mindennap a tévéképernyőn. A stáb és a színészek viszont valójában elmennek pihenni, amire nagy szükségük is van, hiszen egész évben meg sem állt a munka a Barátok közt stúdiójában. 

A szabadság előtti utolsó pillanatok kiváló hangulatban teltek, volt ott minden, ami szem-szájnak ingere. Kiss Péter Balázs szinte azonnal rávetette magát a halacskára. 

 


A forróságot mivel mással lehetne igazán elűzni, mint egy különleges hűsítő itallal. A sorozat Júliája és Mátéja igen nagy egyetértésben szürcsölik az isteni nedűt.

 


De Natasa és Emília, azaz Mezei Léda és Sztárek Andrea sem maradhattak ki a jóból. Azt tudtátok, hogy a színésznők a való életben is jó barátnők? Legutóbb ők meséltek erről.

Kattints a képre és nézd meg az interjút!

 


Természetesen a Mátyás király tér nagyasszonya, Berényi Ágnes vagyis Gubík Ágnes is feltűnt a pikniken. Az ő arcára minden rá van írva. Nézzétek!

 


A fiatalok sem maradtak ám otthon, Kiss Ramóna, Pribelszki Norbert és Solti Ádám együtt kezdték meg a vakáció előtti délutáni fiesztát. 

 


Rami még a saját oldalán is megosztotta a felszabadult pillanatokat: Józan Lacitól is megszokhattuk már, hogy a fontos eseményeket, történéseket a világ tudtára adja, szerencsére. Így sosem maradunk le semmiről sem!

 


Zárásképpen pedig elmondanánk, bizony igazak a pletykák, a színészek között valójában nincsenek ellentétek, sőt! íme a legfőbb bizonyíték:

 


Ha már a nyarat emlegetjük, akkor ne feledkezzünk meg a bikinidivatról sem. Segítségül hívtuk Kiss Ramónát, aki megmutatta a Fókusz kameráinak falatnyi fürdőruháit. Megsúgjuk, a színésznőnek mind jól áll. 

Jó nyaralást és kellemes pihenést kíváunk a Barátok közt összes szereplőjének és stábjának! 

Forrás/Képek: Facebook 

#együttsikerül #maradjotthon