Celebklub

Gáspár Laci új célt tűzött ki maga elé

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 17. 11:23

Az X-Faktor mentora rendszeresen edzőterembe jár, és erről általában fotós dokumentációt is készít közösségi oldalára. Legutóbb is ezt tette az énekes, ezúttal azonban hosszú távú tervét is megosztotta követőivel.

Gáspár Laci tavaly ősszel kezdett rendszeres edzésbe, hogy megszabaduljon pocakjától és a fölösleges kilóktól. Az énekes márciusra szemmel láthatóan lefogyott és az izmai is elkezdtek épülni.


"Szégyellhetném kirakni a pocakos képemet, de nem szégyellem, mert erőt ad a további kitartó edzésekhez és életmódhoz! Sőt, másoknak is pozitív példa, hogy sosem késő elkezdeni! Lehet, hogy az elején nagyon nehéz és mások is hitetlenül állnak hozzád, de a csoda Benned van!!! Íme 6 hónap kemény edzés eredménye! És még csak az elején vagyok! Most már nem állok meg!"


Laci legutóbb egy újabb célt tűzött ki maga elé. Szeretné, ha tudná tartani a felállított edzéstervét, és az elkövetkezendő években is olyan gyakorisággal tudna ellátogatni a konditerembe, mint most.

"Nem tudom meddig bírom még, de jó lenne legalább 10-15 évig heti ötször edzeni!"


Legyen így, Laci! Az énekesnek nem lesz könnyű összeegyeztetni a karriert, az edzést és a magánéletet, hisz ősszel kezdődik az X-Faktor, ráadásul nemrég megszületett második kisfia, de mi szorítunk!

Forrás: Instagram
#Celebklub#gáspár laci#edzés#kondi#X-Faktor#mentor#izom

Címlapról ajánljuk