Celebklub

Janicsák Veca olyat tett, mint eddig soha – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 9. 11:30

A 2010-es X-Faktor döntőse nagyon ritkán ad betekintést magánéletébe. Most viszont kivételt tett és a Story Extra stábját vendégül látta otthonában, ahol megismerhettük a család kedvenc háziállatát és megpillanthattuk párjának szívderítő csodás ajándékát.

A gyönyörű énekesnő tavaly decemberben adott életet kislányának, Emmának. A nagyközönség még egyszer sem láthatta a csöppséget, ugyanis Veca szigorúan tartja magát ahhoz az elvhez, hogy nem szeretne „celebgyereket” nevelni lányából.

Veca már gyerekkorában tudta, ő énekesnő lesz, bármi is történjen. Az isteni tehetsége mellett sikerében kitartása, szorgalma és akaratereje is közrejátszott. A mai napig keményen dolgozik, viszont ha ideje engedi, a fiatal anyuka Zen Bu Kan Kempozik, mely a karaténak egy modernebb harcművészeti stílusa.

Íme az edzés egyik nélkülözhetetlen kelléke: 

 


A riport alatt egyébként megismerhettük Vecáék szőrös kis kedvencét, Mihály cicát, aki szinte önfenntartó életmódot folytat, és aki mindig a középpontban van. Mindeközben az is kiderült, hogy az énekesnőt ki tudja a legjobban megnevettetni:

„A párom. Elképesztően infantilis tud lenni, viszont nagyon aranyos dolgai vannak.” 

 

Például valószínű sosem gondolnád, hogy ezt a szívmelengető rajzot nem az énekesnő lánya készítette, hanem szerelme. Íme: 

 


A beszélgetés itt még nem ért véget, a videóból az is kiderül, Vecának vannak-e tetoválásai, ha igen, hol és mik azok, illetve arról is örömmel mesélt, hogy az édesapjával milyen a kapcsolatuk.

Kattints a videóra, ha te is részese akarsz lenni az énekesnő hétköznapjainak! 

 

#Celebklub#énekesnő#család#hétköznapi hősök#anya#lánya#otthon#riport#story extra#X-Faktor#janicsák veca#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk