Celebklub

A Barátok közt sztárjai a forgatási szünetben sem unatkoznak

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 3. 13:23

Kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak kedvenceid, amikor épp nem forog a kamera? A sorozat színészei most megmutatják, mivel töltik az időt egy-egy jelenetre várva.

A Barátok köztben Ottót alakító színész nemrég arról nyilatkozott, hogy a sorozatbeli munkája egyben a hobbija is, így nem is csoda, ha a forgatási szünetekben is jó a hangulat. Erről egy szelfit is készített a júliusban fantasztikus átalakuláson átesett Norbi, melyen Józan Lacival és Hajnal Jánossal pózol.

 

Ugyanezen a napon a Tóbiást megformáló sztár is megosztott egy képet követőivel. A Nyári Dia által készített szelfin gondolkodóba estek a Barátok közt fiatal szereplői.

 

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on

 

Vajon a következő jeleneten agyalnak, vagy egészen más jár a fejükben? Mondjuk a nyár legszebb pillanatai, vagy az idei nyaralás emlékei? Józan Lászlónak biztosan, ugyanis nemrég tért vissza a vakációzásból, amiről több képet is feltöltött Instagramjára.

A Barátok közt három macsója, Ottó, Tóbiás és Rudi a nagy melegben még a ruháiktól is megszabadultak egy fotózás kedvéért! Ha kíváncsi vagy az élő Rubik-kockára, nézd meg a videót!

Forrás: Instagram

#Celebklub#Barátok közt#forgatás#pihenés#szelfi#sorozat#nyári dia#józan lászló

Címlapról ajánljuk