Műsorújság
RTL Most

A Barátok közt szívtiprói tengerparti lázban égnek!

Amíg nálunk az időjárás egyre hűvösebbre fordul és szinte már őszbe borul, addig a Barátok közt két szereplője is a tengerparton sütteti magát! Kíváncsi vagy mennyire forró a hangulat és hogy mit üzent egyikük az itthon maradt honfitársaknak? Lássuk!

Józan László a sorozat Tóbiása, éppen a horvát tengerparton piheni ki a forgatások fáradalmait! Jól kidolgozott izmait sütteti a napon, illetve olvasással üti el az időt.

Azonban eközben is jut arra ideje, hogy az itthoni időjárást is figyelemmel kövesse és néhány kedves szóval biztassa a rajongókat, akik elkeseredettek a szélsőséges esőzések miatt:

„Jajjj!! Hallom otthon nagyon elromlott az idő. Kitartást kívánok, és küldök Nektek egy kis napsütést és sok-sok puszit”

 


Nemcsak Tóbiás, de a Barátok közt Ádámja, Solti Ádám is a külföldi nyaralásra esküszik! Így kedvesével az olasz tengerpartra látogattak el egy romantikus nyaralás reményében!

Ami nem is lehetett volna jobb alkalom arra, hogy megünnepeljék két éves évfordulójukat!

"Ma van 2 éve, hogy együtt..."

Ha kíváncsi vagy további részletekre a színész itáliai nyaralásáról, nézd meg a videót, hogy megtudd, mivel töltötte szabadidejét Ádám és párja!

Képek: Facebook, Instagram

#együttsikerül #maradjotthon