Celebklub

Nem fogod elhinni, ki mellett állt karnyújtásnyira Istenes Bence – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. július 7. 14:10

Az X-Faktor műsorvezetője volt olyan szerencsés, hogy élőben láthatta a Portugál – Wales mérkőzést. Lyonból, egyenes az Eb-ről élőadásban köszöntötte rajongóit a fiatal apuka. Az ottani hangulatot le sem lehet írni szavakkal. 

A jóképű műsorvezető nem mindennapi ajándékban részesülhetett. Nem máshova, mint Franciaországba repült, ahol részt vehetett az Eb egyik izgalmas meccsén. Bence a pálya széléről üdvözölte Facebook követőit, és gyermeki lelkesedéssel mutatta be a stadiont, a játékosokat és az elképesztő hangulatot.

Íme a stadion és az öltöző:

 

A video posted by Istenes Bence (@istenesbence) on


Íme a hangulat: 


Az alkalmi szakkommentátor jóslata most nem jött be, ugyanis Wales kettő-nullra kikapott a Portugáloktól. Az Egyesült Királyság tagországa két gólt engedett be, melyekből az egyiket Cristiano Ronaldo lőtte, aki véletlen az izgalmas meccs előtt pont Bence mellett melegített. A videón nagyon jól kivehető, hogy a sztárfocista leheletnyi távolságra állt a kamerától.

A műsorvezető egy-két apróságot is elárult a kintlétükről:

„Itt vagyunk ugye már két napja, és tök jól érezzük magunkat. Csomó helyen voltunk. Találkoztunk Sidney Govouval is ma. Óriási figura, ugye volt francia válogatott. És dumáltunk vele, velünk ebédelt, úgyhogy jó volt, jó hangulat volt egész nap.”


Bence hangulatos felvételét itt tudod megnézni:

Szerencsére a büszke apuka néha napján el-elszólja magát, így legutóbb azt is kikotyogta, hogy kivel áll majd az X-Faktor színpadára. De nem csak erről mesélt. Nézd meg a videót!

forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#műsorvezető#foci#lyon#X-Faktor#istenes bence#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk