Celebklub

Nyári Dia szexi képekkel lepte meg rajongóit

rtl.hurtl.hu

2016. július 6. 15:30

A színésznő fantasztikus formában van és ezt nem is fél megmutatni! Végre számára is eljött a pihenés ideje. De lássuk, hogyan telnek a szabadsággal töltött napok!

A Barátok közt sztárja igazán megérdemli a pihenést, hisz a forgatás és az iskola nem hagyott sok időt a lazulásra. Most azonban végre elérkezett a várva várt szabadság, és ezt a színésznő maximálisan ki is használja. Nem csoda, hisz egy nehéz év áll mögötte. A sorozatban betöltött állandó szerepe mellett iskolájában is helytállt, és sikeresen levizsgázott.

Dia a leállást a Barátok közt sztárjaival együtt egy közös pikniken ünnepelte meg. Ezután, a színésznő útja egyenesen haza vezetett Győrbe, hogy a családjával töltsön egy kis időt. Természetesen örök társa, kutyusa is hazakísérte.

 


Tegnap pedig Paralia Beachről, Görögország egyik leggyönyörűbb pontjáról jelentkezett be.

 


Az biztos, hogy Dia bomba formában van, ami nem meglepő, hiszen nagyon odafigyel az egészséges életmódra és a sport is fontos része életének.

Kattints a képre a szexi fotókért!

 


Legutóbb sárban, pocsolyában és porban futott Józan Lászlóval, a sorozat másik szereplőjével együtt, ugyanis a Brutál futáson vettek részt.  A 7 kilométer hosszú kőkemény terepen nem volt egyszerű végigmenni.

Ha érdekel, hogyan teljesítette Dia a távot, kattints a videóra!

 


Forrás/Képek: Facebook

 

 

#Celebklub#nyári dia#józan lászló#Barátok közt#nyár#nyaralás#szabadság#Fókusz#relax#egészség#Sport#tenger#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk