Celebklub

Vastag Csaba érdekes diétába kezdett

rtl.hurtl.hu

2016. július 4. 18:10

Ugyebár, nyáron mindenki a bomba alakért küzd, koplalnak, edzenek és igazából mindent megtesznek a feszes idomokért. Az X-Faktor első győztese azonban fittyet hányt az elvárásokra.

Az énekes az utóbbi időben úszik a boldogságban: felpörgött a nagy foci-láztól, a kiscicák is meghódították a szívet, koncertről-koncertre járja az országot és legutóbb még a családja is újabb taggal bővült, hiszen nagybácsi lett! Megszületett öccse, Tomi kisfia! Akkor egy boldogságtól túlfűtött videóüzenetet töltött fel az oldalára, amitől minden női szív elolvadt.

Az olvadás azonban egy eléggé nehezen leállítható folyamat, és ezért Csaba is mindent megtesz. Most ugyanis kiderült: egy kerti sütögetésre ő sem mondhat nemet, főleg, ha sült kolbász és óriás palacsinta a menü!

 


Diéta? Ugyan már!!!

Persze, azt Csaba sem tagadhatja, hogy a színpadon nem utolsó dolog a kinézet. Amikor őt is a férfi szexszimbólumok téma kapcsán kérdezték – azon túl, hogy meglepődött – elmondta, hogy szerinte a zene minősége és maga a tehetség is misztikusabbá, szebbé teheti az embert.

Ilyen alapokkal Csaba annyi palacsintát ehet, amennyit csak megkíván!

Kép forrás:Vastag Csaba Facebook

#Celebklub#vastag csaba#palacsinta#diéta#X-Faktor#énekes

Címlapról ajánljuk