Celebklub

Gáspár Laci kisfia már most igazi sztár!

rtl.hurtl.hu

2016. július 3. 17:42

Az X-Faktor mentora imádja gyermekeit és ezt nem is rejti véka alá. Kisfia egy az egyben rá ütött, hisz imádja a zenét, sőt már hangszert is választott magának!

Gáspár Laci ha teheti, minden percét családjával tölti. Az énekes boldog édesapa, és gyermekeit már most a zene szeretetére tanítja. Arról mesélt, hogy kisfia, Lacika igazi sztáralkat és ha kell, a koncerteken is besegít. 

Legutóbb az is kiderült, milyen hangszer mellett tette le a voksát a tündéri gyerkőc.

 


Az biztos, hogy a kisfiú már most úgy tartja a gitárt, mint egy profi! Ám Lacika nemcsak hangszeren játszik, hanem énekel is! Az egyik közösségi oldalon osztotta meg ezt a videót az X-Faktor mentora, ahogy éppen duettet énekelnek!

Tény és való, hogy a videóból nem tudhatjuk meg, mennyire is tehetséges Lacika, de reméljük, nemsokára ez is kiderül! Az biztos, hogy édesapja mindenben támogatni fogja!

Gáspár Lacinak azonban nem volt ilyen egyszerű a zenei pályára lépés. Dolgozott fiatal korában útépítőként, gyertyaöntőként, volt bányász, festő, villanyszerelő, majd végül egy bútorgyárban helyezkedett el. Szerencsére 13 éve azonban mikrofont ragadott és felfedezték tehetségét. Az énekes őszintén mesélt életéről.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!
 

Forrás/ Képek: Facebook

#Celebklub#gáspár laci#X-Faktor#zene#ének#tehetség#család#kisfia#Fókusz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk