Celebklub

A Barátok közt sztárja gyönyörű helyről üzent rajongóinak

rtl.hurtl.hu

2016. június 30. 12:25

Nagy Alexandra egy világutazó, ha teheti, már pakol is, és eszeveszett gyorsasággal repül valamelyik titokzatos hely felé. Hogy merre van most? Nem találnátok ki!

A színésznő épp jól megérdemelt vakációját tölti, de természetesen nemcsak ő, hanem a Barátok közt munkatársai és stábja is.

Alexa valószínű nem gondolkodott sokat, hogy mivel töltse el szabadidejét. A sorozat Alíza imád utazni, felfedezni, és magába szívni más országok kultúráját, gasztronómiáját.

Mostani úticélja sincs éppen közel, a kis hölgy úgy tűnik, meg sem áll a Perhentian-szigetekig. Amit bizton állíthatunk, Alexa festői körülmények között lesz, hiszen az itt található tengerpartok nagy részét csak dzsungeltúrával, vagy hajóval lehet megközelíteni. Habár ezt a színésznő is jól tudta, indulásakor kiposztolt képéhez odaírta, hogy rengeteg átszállást igényel az út.

„Egy kicsit bonyolult, egy kicsit hosszú az út, de biztosan nagyon jól fogjuk érezni magunkat!”

 


Szerencsére minden jól ment, és épségben megérkezett a színésznő, legalábbis a megosztott fotók erről árulkodnak. Mesebeli körülmények között az emberlánya szinte dalra fakad. Nem igaz?

 


Páratlan élményt nyújt az ottani növény- és állatvilág, melyet mi sem bizonyít jobban, mint egy igazán fantasztikus fotó.

 


A paradicsomi körülmények ellenére sem felejtette el rajongóit a fiatal lány, és egy kis ajándékkal lepte meg őket:

 


Talán kevesen tudják a színésznőről, hogy vagány és bevállalós fajta: evett már bogarat, tekert már sushit, és egy hátizsákkal nekivágott a legvadabb dzsungelnek. És mi volt a legfélelmetesebb élménye? A videóból minden kiderül!

Forrás/Képek: Facebook 

#Celebklub#nyaralás#szigetek#távol-kelet#gasztronómia#utazás#színésznő#nagy alexandra#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk