Celebklub

A Szulejmán sztárja tudja, mivel üsse el az időt egy hatalmas dugóban!

rtl.hurtl.hu

2016. június 28. 13:55

A török sorozat szép színésznője nem egy elveszett lélek. Miközben órákat várt autójában az óriási torlódásban, zseniális ötlete támadt.

Meryem rengeteget utazik, ami – szakmájából kifolyólag – teljesen érthető. Ha meg tudják oldani, akkor kislánya, Lara is elkíséri őt.


Nemcsak az utakat hódította meg a színésznő, hanem a levegőt is. Számtalan gyönyörű országba látogatott már el: 


Na de mit csinálhat az emberlánya egy kocsiban, míg várakozik? A színésznő nekiállt szelfizni, de nem is akárhogyan. 

A Szulejmán szép Hürreme így kommentálta az esetet:

„Vajon mit csinálnál akkor, ha unatkoznál egy dugó kezepén? Nos, nem ismerek magamra.”

 


A vicces fotók szépen kiemelik Meryem szépségét, és még azt is kimerjük mondani, hogy tényleg hasonlít arra a cicára. Habár inkább a kutyusokra mondják azt, hogy pont olyan, mint a gazdija. Utána is jártunk ennek, hogy melyik színész ütött legjobban a házikedvencére. Szerintetek? Az eredményért kattints IDE! 

Nem kell messzire mennünk, ahhoz, hogy találjunk egy itthoni sztárt, akinek macskája saját profilt kapott a Facebookon. Igen, ő Dombi, a mi humoristánk, kinek macseszáért, Ingridért odavan a fél ország. Hát ezért: 

 

 

Sokan mondják azt, hogy a macskák inkább házhoz kötöttek, mint emberhez. Jó lenne cáfolni ezt a tényt, csakhogy nem vagyunk nagy négylábú szakértők. Azért azt még megtudjuk állapítani, hogy a világ legdrágább macskafajtái miért olyan kelendőek. Egyszerűen gyönyörűek! 

Forrás/Képek: Instagram

#Celebklub#dugó#szelfi#színésznő#torok#meryem uzerli#Szulejmán#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk