Celebklub

VV Attila hobbija majdnem az életébe került

rtl.hurtl.hu

2016. június 23. 13:00

A ValóVilág ötödik szériájának győztesére rálőttek. Majdnem tragédiába fulladt egy szokásos esti program.

Knap Attilát a híres valóságshow-ban ismerhette meg a közönség. A megosztó egyéniségnek kikiáltott férfi természetesen az összeférhetetlen kategóriában indult a versenyen, amit olyan zseniálisan művelt – manipulált, irányított – hogy játékos könnyedséggel meg is nyerte a ValóVilágot.

Attila úgy tűnik, szerencsés csillagzat alatt született, ugyanis most derült ki, hogy az egyik éjjel majdnem lelőtték, de nem esett baja. Az ex-villalakó egy ideje belekezdett a nyár előtti bőrbarnításba, és heti rendszerességgel szoláriumozni jár. Az egyik szokásos estéjén egy hatalmas dörrenésre lett figyelmes. Hamar kiderült, valaki az utcáról lőtt be az üzletbe, de hogy pontosan kit akart eltalálni, vagy mi vezérelhette a tettest, egyelőre nem tudni. Annyi bizonyos, ismét mázlija volt a győztesnek, a kirakat dupla üvege nem engedte át a golyót, így senkinek sem lett bántódása.

Az izgalmakat csak tetőzzük: megkezdődött a válogatás a ValóVilág powered by Big Brotherbe! Minden idők legizgalmasabb játéka indul hamarosan az RTL Klubon. Hogy kik voltak az első jelentkezők? Nézd meg:

Forrás: Blikk

#Celebklub#tragédia#lövöldözés#szerencse#tettes#valóságshow#való világ powered by big brother#vv attila#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk