Celebklub

Íme Magyarország legcukibb sztárapukái!

rtl.hurtl.hu

2016. június 18. 13:05

Nyakunkon az Apák napja, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük nektek hazánk kedvenc családfőit. Lássuk, kire esett a választásunk!

Világszerte más időpontokban ünneplik az Apák napját. Hazánkban június harmadik vasárnapján köszöntjük a családfőket.

Nálunk ennek az ünnepnek a hagyománya korántsem nyúlik vissza olyan messzire a múltba. 1994-ben indítottak mozgalmat bevezetésére Borsod megyében, így népszerűsége közel sem akkora, mint az Anyák napjáé. Pedig igenis megérdemelnek családfőink is egy napot, mikor minden róluk szól. Hát még, ha kedvenc hírességeinkről van szó!

Istenes Bence, bár még csak újdonsült apuka, nagyon jól veszi az akadályokat és már most konkrét elképzelései vannak kisfiát illetően. Ráadásul az Európa-bajnokság egy tökéletes alkalom arra, hogy egyik kedvenc sportját, a focit is megszerettesse gyerkőcével. A legutóbbi meccset is együtt szurkolták végig. Hát nem tündéri?

 



Gáspár Laci, az X-Faktor egyik mentora le se tagadhatná mennyire imádja gyermekeit. Közösségi oldalán folyamatosan hangot ad a csodálatnak. Biztosak vagyun benne, hogy mentorként is ilyen remekül helyt áll!

 


Hooligans Endi bevallása szerint, nem szeretne még egy rockert a családba. Rajong kislányaiért, akik bármikor az ujjuk köré csavarják a kemény külsejű zenészt.


Oláh Gergő mindig odafigyel, hogy szeretteire elég idő jusson. Közösségi oldalán nem rejti véka alá, hogy bármerre legyen, családja ott van vele. Kicsattan a boldogságtól, melyet legjobban talán ez a fotó bizonyít.

 


Dopemant bár kemény rapperként ismerjük, mikor kislányáról van szó, még az arca is ellágyul. A zenész éppen ezért már most tudja, kit képzel el gyermeke mellé. Szerinte Gyurta Dani ideális udvarlója lenne lányának. Hát srácok, fel kell kötni a gyatyát!


Sebestyén Balázst nem hagyhattuk ki a felsorolásból! A jóképű műsorvezető két fiú büszke apukája. Szerinte két gyermekkel négyszer olyan nehéz, és a munka mellett nem egyszerű családfőként is helytállni. Látszólag azonban neki ez sem jelent akadályt.

Egy biztos: legyen szó híres vagy hétköznapi apukáról, gyermekei szemében minden édesapa egy hős, aki megérdemli az ünneplést!

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#apák napja#sebestyén balázs#istenes bence#hooligans#gáspár laci#X-Faktor#oláh gergő#dopeman#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk