Műsorújság
RTL Most

Oláh Gergőnek malaca volt

Shrek és barátai vasárnap kétszer is megtelítették a pesti Arénát. A musical showban olyan nagy sztárok játszottak együtt, mint Oláh Gergő, Szinetár Dóra, Csonka András, és Serbán Attila. És hogy miért volt szerencséje Oláh Gergőnek? A cikkből kiderül.

A hétvégi bemutatót hosszas felkészülés előzte meg. A látványos koreográfiák mellett varázslatos látványvilág segítette a történet elmesélését. A musical több mint száz fős csapata vasárnap húszezer néző előtt aratott osztatlan sikert.

 

 

Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor győztese Facebook-oldalán köszönte meg a lehetőséget, és tartott élménybeszámolót követőinek:

 

 

„A Shrek a Musical számomra nem csak egy dupla előadásos sport arénás színdarab volt, bár ha csak annyi lett volna, az is óriási dolog, mert nem mindenkinek adatott meg a lehetőség! Nekem ez a 2 hónap, mialatt felkészültünk és maga a premier, egy életre szóló élmény és tapasztalat volt! Rengeteget tanultam, fantasztikus emberektől, a koreográfián és a pici szerepemen túl!!!Fantasztikus embereket ismerhettem meg. Az Aréna színpadán állni egy ilyen Giga produkcióban, közel 20 ezer ember előtt, na az pedig leírhatatlan érzés volt! Ahogy ment a darab, és ott voltam azon az óriási igazi nagyszínpadon, többször is elérzékenyültem és hálát adtam Istennek, hogy ott lehetek és azért is mert láthattak a gyerekeim, a feleségem, a szüleim, testvéreim és a barátaim is! Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget Szente Vajknak, hogy bizalmat szavazott nekem, és részese lehettem ennek a szuperprodukciónak, eszméletlen volt látni, ahogy Vajk színpadra vitte velünk ezt az óriás musicalt! Köszönöm a Producernek Rosta Máriának és nagyon köszönöm a türelmet a koreográfusnak, Túri Lajosnak és Tatos Lindának azt a sok segítséget amit kaptam! És mindenkinek aki részese volt az egész nagy nagy produkciónak!”

 

Ahogy azt Gergő a posztban is említi, gyermekei és felesége elkísérték az énekest, és olyannyira testközelből élhették át az ogre történetét, hogy egy pillanatra maguk is szereplővé változhattak.

 

 

 

Így esett meg, hogy Gergőnek vasárnap este két „gyorsöltöző” malaca volt Karla és Denisz személyében.

 

 

 

Gergőn kívül a 2013-as X-Faktor győztes, Danics Dóra is fellépett a darabban. Az énekesnő a gonosz boszorkány szerepét öltötte magára, valamint tánctudását is megmutatta a vakegér szerepében. Abban mindkét énekes egyetértett, hogy a felkészülés alatt legnagyobb kihívás a  színpadi kihívás elsajátítása volt.

 

 

Forrás: Facebook/Oláh Gergő hivatalos

#együttsikerül #maradjotthon