Celebklub

Így ünnepeltek a humor nagyágyúi

rtl.hurtl.hu

2016. június 15. 15:40

Tegnap 2:0-ás győzelemmel zártuk az első meccsünket az Eb-n. Ennek nemcsak a szurkolók, de kedvenc humorgyárosaink is nagyon örültek, és ezt nem is rejtették véka alá! Lássuk, hogyan üzentek a csapatnak!

„Egy álom vált valóra” - Így fogalmazott Bernd Storck szövetségi kapitány a mérkőzés után. Az biztos, hogy nemcsak az ő álma, de a miénk is valóra vált, hiszen kis hazánk csapata 44 év után tudott visszatérni az Európa-bajnokságra.

Mi magyarok sok mindenben jók vagyunk, de az ünneplésben különösen! A keddi győzelem után a közösségi oldalak is megteltek az örömmámortól túlcsordult fotókkal, videókkal.

A Showder Klub sztárjainak is volt hozzáfűznivalója az eseményekhez.

Kiss Ádám már a meccs előtti izgatott pillanatokat is megörökítette.

 


A győzelem utáni állapothoz pedig nem kell sokat hozzáfűzni.

 


Dombi bár nem egy nagy focidrukker, egyenesen élőben üzent rajongóinak, hiszen ezt a pillanatot ő is átérezte. Sőt, még fogadott is a hazaiakra.



Aranyosi Péter egy Miskolcról küldött, fantasztikus képpel koronázta a nyertes pillanatot. A kedves üzenet sem maradhatott el:


„Gyerekek! Ha csak ennyi adódott, már akkor is hihetetlen! Óriási meccs volt! Köszönöm a Fiúknak, de remélem, a csoda folytatódik.”

 


Felméri Péter még a legizgalmasabb pillanatokban is viccelődik:


„10 (valójában 15) millió magyar és 8.5 millió osztrák aggódik a meccs eredményén, 1 francia kertész pedig azon, hogy elcseszte a gyepet.”


Tóth Edu szerint az öröm mellett egy kis elégtételt is érezhetünk, hiszen az osztrákok gúnyolódtak a magyar focin. Ennek örömére egy vidám, de kissé gonoszan mosolygó szelfit osztott meg magáról a közösségi oldalán.

 


Budapesten rövid időre több helyen megbénult a közlekedés, a belváros utcái megteltek az ünneplő drukkerekkel. Mindenki táncolt, énekelt, és üvöltött a boldogságtól, az autósok pedig hangos dudálással ünnepelték meg a 2-0-ás eredményt.

Sebestyén Balázs a Morning Show oldalán posztolt videón énekel egy csapat szurkolóval teljes extázisban.


Pamkutyáék pedig talán a legszerencsésebbnek mondhatják magukat, ugyanis a meccse helyszínén, a lelátóról bíztathatták a játékosokat. A fotó pedig itt sem maradhatott el!

 


A nagy szurkolás közepette ne feledkezzünk meg a most érettségiző diákokról! Dombovári István, és Aranyosi Péter tudását is leteszteltük egy probaérettségi keretein belül, sőt osztályzatot is kaptak!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#foci#eb#európa-bajnokság#kiss ádám#tóth edu#aranyosi péter#dombovári istván#dombi#magyar foci#Sport#szurkolás#sebestyén balázs#pamkutya#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk