Celebklub

Leonardo DiCaprio megint becsajozott?

rtl.hurtl.hu

2016. május 18. 19:00

A színész lassan úgy váltogatja modell barátnőit, mint más az alsóneműjét. DiCaprio a vörös szőnyeg helyett, egy francia klubban mulatott a barna hajú szépséggel.

Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Laura Whitmore… és még sorolhatnánk azoknak a szőke bombázóknak a nevét, akikkel Leonardo DiCaprio randizott. Pár hete egy Chelsey Weimar nevű holland modellel kavart, de mivel a színészről köztudott, hogy a szőkék az esetei, hamar kiderült, hogy a hír kacsa.  Nem sokkal később már másik modellel látták romantikázni egy New York-i étteremben. A lányt Roxy Hornernek hívják, szőke és 24 éves, a modellkedésen kívül énekes-dalszerzőként is foglalatoskodik.


A románc azonban nem tartott sokáig, jött Victoria Lee Robinson, majd a lengyel modell, Ela Kawalec került a hálóba. A leginkább bikini modellként pózoló bombázót DiCaprio egy New York-i bárban ismerte meg, ahol igen közel kerültek egymáshoz, és az ismerkedés - szemtanúk szerint - másnap is folytatódott.

Legutóbb a színész a Cannes-i Filmfesztiválról lógott meg egy kis flört kedvéért. A Gotha Club nevű helyre ment partizni barátjával, Tobey Maguire-rel. A kanbuliból azonban gyorsan koedukált társaság lett.


Lencsevégre kapták, ahogy Georgia Fowler IMG modellel táncol. Bár lehet, hogy csak egy röpke életű flörtről van szó, láthatóan elég közel kerültek egymáshoz. A dolog bizonytalanságát az is megerősíti, hogy DiCaprio eddig inkább a szőkéket részesítette előnyben. Talán ideje váltani?


A felhozatalt látva, az Oscar-díjas színész úgy tűnik, igen csak élvezi a szingli életet, és esze ágában sincs megállapodni.

A felsorolásból kimaradtak páran! Ha érdekel, még kivel kavart a színész, nézd meg a videót!

Forrás: People, Popsugar
Képek: Instagram, tumblr

 

 

 

 

#Celebklub#leonardo di caprio#modell#blake lively#cannes#celeb#sztár#new york#vörös szőnyeg#színész#a visszatérő#flört#paparazzi#megcsalás#csajozás#nőcsábász#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk