Celebklub

Tóth Andi megmutatta, kibe is szerelmes igazából

rtl.hurtl.hu

2016. május 10. 12:30

Sokan furcsállhatják az énekesnő „bizarr” szenvedélyét, de akinek volt már, az tudja, milyen sok örömöt, és szeretetet tud adni. Mellesleg nem csak ő az egyedüli ezzel a passzióval a sztárok között.

Miről is van szó? Segítünk: szőrösek, szeszélyesek, makacsok, önzőek, de ha épp úgy van, akkor nagyon kedvesek, és olyankor a mennybe repítenek minket a dorombolós szeretetükkel. Hát igen, a macskákról beszélünk. Hogy milyen mértékben tudunk hozzájuk ragaszkodni, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a sztárok megosztott cuki fotói, úgy mint Tóth Andié.

Az ötödik X-Faktor szériájának győztese imádja cicáját, sőt ahogy maga mondja:  „ő a legjobb barátnőm, és szerelmem.”

 

Nem csak Andi van oda a kis négylábúakért, a világ másik oldalán, Miley Cyrus sem tagadja le imádatát. Nincs olyan nap, hogy ne osszon meg képet kedvenceiről.

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

Biztos nem először hallottátok, hogy a férfiak körében ciki a macseszokat nyíltan kedvelni. Büszkén mutatjuk meg a Szulejmán egyik sztárjának fotóját. Sümbül agát alakító Selim Bayraktar sem szégyelli vonzalmát, sőt büszke szőrös kis barátjára. Ha már a pasiknál tartunk, tudtátok, hogy a Castle főszereplője, Nathan Fillion is odavan a macskákért? Kattintsatok IDE, és nézzétek meg a képeket!

 

A photo posted by Selim Bayraktar (@vushidu) on

 

Azért jó tudni, hogy felelősséggel tartozunk állataink iránt, és fontos a tudatos nevelés, mert ha nem vigyázunk, úgy is járhatunk, mint Miley, akivel csúnyán elbánt az egyik macskája. Nézzétek meg a videót!

Forrás/Képek: Facebook, Instagram

#Celebklub#szerelem#gazdi#kisállat#házi kedvencek#öröm#tóth andi#miley cyrus#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk