Bulvár

Puskás-Dallos Peti: „Furcsa kimondani, de nem lesz X-Faktor a számomra”

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 10:53

Puskás-Dallos Peti nem lesz a következő X-Faktor mentorai között, az Instagramon mondta el, mi az oka, hogy távol marad.

Mint arról beszámoltunk,  2024-ben teljesen megújul az X-Faktor, Gáspár Laci három vadonatúj társával vág majd neki a 2024-es válogatásnak.

Azt tudtam, hogy ha lesz még X-Faktor, akkor én nagyon szeretnék benne lenni

– vallotta be Gáspár Laci, aki akár a magyar Simon Cowellnek is nevezhetné magát mostantól, hiszen egyedüliként hetedik alkalommal is ott ül majd az X-Faktor ítészei között. 


Puskás-Dallos Peti tehát nem tér vissza mentorként, az énekes az Instagramon posztolt a távozásáról:

„Furcsa kimondani, de nem lesz X-Faktor a számomra. Az én mentorkodásom véget ért. 2016-ban kezdtem, hat évadot ültem az X-Faktor mentori székében. Egészen fantasztikus élményeket éltem át, talán az egyik legkiemelkedőbb szakasza az életemnek. Ott ismertem meg a szerelmemet, a feleségemet, gyermekeim anyját. Apuka lettem, van egy féléves gyerekem, rengeteg minden változott az életemben, és ami most talán a legfontosabb, az maga az idő. Az X-Faktor fél éven keresztül egy teljes embert kíván, és van egy kisbaba, aki szintén” – mondja a kiposztolt videóban az énekes, aki mindenképpen szeretne ott lenni a gyermeke első lábra állásánál.

Mint mondja, ezért döntött úgy, hogy átadja a stafétabotot. Hozzátette, hogy a Biebers zenekarban is változás történt, az öccse kilépett, programozóként dolgozik tovább. És voltak más tagcserék is.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#mentorok#gáspár laci#X-Faktor#puskás-dallos peti#biebers

Címlapról ajánljuk