Bulvár

Fresh Andi: Nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk

rtl.hurtl.hu

2024. március 2. 6:44

Gyerek nélkül is kerek életet él Fresh Andi a férjével, a előadóművész közölte, hogy „nekünk ennél több nem kell”. 

Már nem akar gyerek vállalni Fresh Andi, aki a Blikknek elmondta, hogy „már 42 éves vagyok, a férjem 54 múlt, nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk.” Az előadóművész hozzátette:

Kerek életünk van a négy kutyusunkkal, úgyhogy idén szilveszterkor is azt mondtuk: ha minden így marad, nekünk ennél több nem kell.

Fresh Andi a lapnak elmondta, hogy a húszas évei közepén „csörömpölt a biológiai órája”, hogy „jó lenne egy gyerek, de akkor nem úgy hozta az élet.” Amikor 16 éve barátság után összejött a férjével, akinek már van két felnőtt gyerek, akkor pedig „csak a mának éltünk”.

2020 februrájában a Fókusznak beszélt akkori vőlegényéről és új életéről:

„Aztán jött a betegség, és kemoterápia után három évig nem is javasolt a gyerekvállalás” – mondta a Blikknek Fresh Andi.

A rákbetegséggel megküzdött Andi lapnak elmondta, hogy már jól van, márciusban az éves kontroll eredményét várja szorongva. Fresh Andinál 2021 januárjában diagnosztizáltak mellrákot. Az énekesnő ekkor már jegyben járt szerelmével, aki a bajban is kitartott mellette. Összeházasodtak, de nászút helyett, kemoterápiára ment. Erről a Fókusznak beszélt 2021 októberében:

Fresh Andi beszélt az együttes másik tagjáról, Fresh Vikiről is a Blikknek. Bár 2016-ban megszakadt a barátságuk, Andi közölte, hogy annak olyan barátságok, amelyek nem érnek véget, csak szüneteltetni kell, mert a barátok épp nem ugyanabban az életszakaszban vannak. Viki két gyermek anyukája, a kisebbik, Mici 9 hónapos, a nagyobbik, Samu pedig 6,5 éves, januárban a Reggeliben beszélt arról, hogy már nem akar az énekléssel foglalkozni.

Nyitókép: Fókusz

 

#Bulvár#fresh andi#fresh viki#gyerek

Címlapról ajánljuk