Bulvár

Ezek a celebek uralták tavaly a bulvárújságok címlapjait – nem az az első helyezett, akire gondol

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 19:24

Ezekkel a celebekkel foglalkozott címlapon a bulvársajtó 2023-ban – vajon kié lett az első hely? Tóth Gabié? Ördög Nóráé? Vagy valaki másé?

Összesítést készített a mmonline.hu azokról a celebekről, akik a tavalyi év folyamán a legtöbbször szerepeltek a bulvárújságok címlapjain. A tavalyi rangsorhoz képest 11 új szereplőt találtak a médiában: a legtöbbször a börtön- és egészségügyeivel a sajtóba kerülő Galambos Lajost tették ki a címlapra.

Lajcsi már már harmadik alkalommal végzett az élen a 2012 óta összeállított Top 25 celebrangsoron, amely a Blikk, a Bros, valamint a Best, Hot!, Kiskegyed és Story magazinok szemlézésével készül.

Galambos harmadik „győzelmével” megelőzte a két első helyet magáénak tudó Liptai Claudiát – ő 2013-ban és 2014-ben végzett az élen –, valamint Vajna Tímeát, aki 2019 és 2020 címlapkirálya volt, aki háromszor három különböző névvel is szerepelt a listán.

A második helyen szoros küzdelemben Tóth Gabi található, a harmadik helyen pedig exférje, Krausz Gábor. Opitz Barbi tizenkét címlapos szereplésével a huszonötödik helyen végzett, Marsi Anikó pedig 23. lett.

Galambos problémáiról az rtl.hu is többször beszámolt. Korábban egy videóban a celeb extrém autógyűjteményét is bemutattuk:

Nyitókép: Róka László / MTVA

#Bulvár#címlap#média#celeb#újság#sajtó#tóth gabi#krausz gábor#galambos lajos

Címlapról ajánljuk