Bulvár

Sebestyén Balázs: Hosszú haláltusa várt volna Novák Katalinra

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 21:01

Sebestyén Balázs úgy látja, hosszú haláltusa várt volna Novák Katalinra, ha nem mond le a köztársasági elnöki posztjáról.

A Balázsék cimű rádióműsor hétfő reggeli adásában is szóba került Novák Katalin lemondása. Novák azután távozott a köztársasági elnöki posztjáról, hogy kiderült: kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil bűnsegédjének, K. Endrének.

Vele együtt távozott a kegyelmet annak idején még igazságügyi miniszterként ellenjegyző Varga Judit országgyűlési képviselő is. Sebestyén Balázs úgy látja, nem volt más megoldás, és „hosszú haláltusa lett volna”, ha nem lépik meg. Szerinte profi kármentést láthattunk, „politikailag professzionálisan működik a gépezet”, azonban még mindig hiányérzete van: elsősorban válaszokat várna az ügyben – szemlézte az adást a 24.hu.

A válaszok nincsenek meg, azokkal továbbra is tartozik nekünk mindenki, hogy hogyan. Mert oké, hogy lemond, elviszi a balhét, Novák is, Varga is, oké – de hogy az okot továbbra sem tudjuk, ez nem jó

– fogalmazott.

Ráskó Eszter – aki Vadon Jani megüresedett helyét tölti be a műsorban – hozzátette, ő személy szerint nem érzi, hogy csendesült volna az ügy. Továbbá azt is felvetette, mi lehet majd Novák pályaíve ezt követően. 

Pénteken videón mutattuk be Ráskó Eszter első munkanapját Balázsékkal:


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#Balázsék#novák katalin#kegyelmi botrány#lemondás

Címlapról ajánljuk