Bulvár

Rácz Jenő Novák Katalin ügyében: Rettegek ebbe a fertő világba engedni a gyerekemet

rtl.hurtl.hu

2024. február 9. 10:48

Rácz Jenő, a Konyhafőnök séfje mindig megvizsgálja az érem mindkét oldalát, de úgy véli, hogy ennél az esetnél nincs másik oldal. Tomán Szabina is megnyilvánult az ügyben.

„Nincs magyarázat, nincs tolerancia és mentség! Pokolba azokkal az emberekkel, akik bántalmazzák a gyermekeinket! Én a mai napig nem is ismertem ezt az ügyet, úgy kellett utánaolvasnom, de komolyan mondom, döbbenetes ami történik... Mindig megvizsgálom az érem mindkét oldalát, de ennél az esetnél nincs másik oldal! A gyerekeink védelme a legfontosabb!!! Életfogytiglant érdemelne az összes!! Kislányos apukaként, bevallom, rettegek ebbe a fertő világba engedni a gyerekemet” – írja az Instagramon Rácz Jenő séf Novák Katalin kegyelmi ügyéről.

Tavaly áprilisban ugyanis Novák Katalin államfő kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon volt igazgatóhelyettesének, akit kényszerítésért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek ebben az ügyben. (Az egyik gyereket kényszerítette arra, hogy tegyen hamis vallomást, ezzel védte a molesztáló igazgatót.)

A Konyhafőnök séfje az Instán megosztott egy fotót, amelyen angolul az a felirat szerepel, hogy „nincs kegyelem a pedofiloknak”.


Tomán Szabina, a Cápák között korábbi befektetője is reagált arra, hogy Novák Katalin köztársasági elnöki kegyelemben részesítette a bicskei pedofilbotrány egyik elítéltjét. Tomán Szabina tagja annak a nem hivatalos, közéleti személyekből álló testületnek, amely szaktanácsokkal segítette Novák Katalin munkáját, és amelyből Gundel Takács Gábor műsorvezető és Lackfi János költő-író a történtek hatására már kilépett.

Megnéztem napra pontosan, hol voltam 2020. július 9-én. Szabó Patríciával és még sokakkal tüntettem a Pesti Központi kerületi Bíróság épülete előtt a pedofíliát büntető törvény szigorításáért. Mert úgy éreztem, hogy kétgyermekes édesanyaként nekem kötelességem ott lenni. Álláspontom a témával kapcsolatban azóta sem változott. #nemleszekcinkos”

– írja Tomán Szabina az Instagram-oldalára.


A témával korábban az RTL Híradója is foglalkozott:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#novák katalin#rácz jenő#kegyelem#pedofil

Címlapról ajánljuk