Bulvár

„Azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja"– Molnár Gusztáv szeretné rendezni a fiával a kapcsolatát

rtl.hurtl.hu

2024. február 5. 5:56

„Nem bántalmaztam úgy a fiamat, mint engem az apám, de mégis ugyanolyan fájdalmat okoztam neki" – nyilatkozta a színész.

Molnár Gusztáv az elvonó után rendezni szeretné kapcsolatát kiskamasz fiával, írja a Blikk.

A lap emlékeztet rá: egy év kihagyás után beszélt először a fiával, Benedekkel Molnár Gusztáv, akkor még a komlói rehabilitációs központban. Azóta már többször is beszéltek telefonon, kéthetente pedig felügyelt láthatás keretében találkozhatnak is.

„Amikor kijöttem Komlóról és beszéltünk néhányszor telefonon, volt bennem csalódottság, de tisztában vagyok vele, hogy hosszú idő kell, hogy újra felépüljön irántam a bizalom benne. De ezt az évet annak szentelem, hogy a fiammal való kapcsolatomat helyrehozzam, és olyan egzisztenciális és lelki biztonságot teremtsek, hogy karácsonykor már a saját lakásomban, egy karácsonyfa mellett töltsük el az ünnepet Benedekkel” – mondta a Blikknek Molnár.

„Nem bántalmaztam úgy a fiamat, mint engem az apám, de mégis ugyanolyan fájdalmat okoztam neki. Már nagyon sokszor bocsánatot kértem tőle, de tudom, hogy ez még nem elég. Amikor a fiam azt mondta, egyik pillanatban azt gondolja, soha többé nem akar látni, a másikban pedig azt, hogy szeret, és ez a két érzés viaskodik benne, a saját gyerekkorom jut eszembe. Ugyanezt éreztem, és sajnálom, hogy ugyanolyan fájdalmat okoztam neki, mint amit én is átéltem az apám miatt. Leginkább talán az vágott szíven, amikor azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja, mert akkor azt hiszik, ő is ugyanolyan, mint én. Ezek fájó dolgok, és tisztában vagyok vele, hogy számos hibát elkövettem, de remélem, sikerül majd közel kerülnünk egymáshoz” – tette hozzá a színész.

Molnár a felügyelt láthatásokról is mesélt: „Sajnos, ezek a felügyelt láthatások nagyon feszengősek, hiszen a családsegítő szolgálatnál zajlik az egyórás beszélgetés egy szobában, ahol rajtunk kívül még ketten vannak és jegyzetelnek közben. Nyilván ez neki sem ideális környezet, de egyelőre nem tudunk elmenni fagyizni vagy sütizni. Az szeretném üzenni: nagyon sajnálom, ami történt, de remélem, azáltal, hogy elindultam egy önismereti úton, egyszer majd el tudom mesélni, ki vagyok én igazán. Szeretném, ha tanulna a hibáimból, és egyszer barátok lennénk. Nem akarok beleszólni a dolgaiba, tisztelem őt, és azt szeretném, ha egyszer ő is tisztelne és büszke lehetne rám."

Molnár Gusztáv tavaly novemberben a Fókuszban arról beszélt, hogy egy éve nem ivott alkoholt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#elvonó#fia#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk