Bulvár

Molnár Gusztáv egyedül töltötte a karácsonyt, mert nem akart senkit zavarni

rtl.hurtl.hu

2023. december 29. 5:43

Az alkoholizmus miatti rehabilitációból nemrég visszatért színész egyelőre még nem áll készen a munkára, a barátai biztosítanak neki szállást és ételt.

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök című sorozat színésze a Blikknek elmesélte, hogy bár a sikeres terápia után megtalálták szerepekkel, felkérésekkel, tévés szereplésekkel, ettől még anyagilag kénytelen a barátaira támaszkodni.

Úgy éreztem, egyelőre nem állok készen arra, hogy teljes erőbedobással visszatérjek a munkába, hiszen még gyógyulnom kell. Ennek a döntésnek nyilván volt egy hátulütője is: bevételi forrás nélkül maradtam, anyagilag nagyon nehéz helyzetbe kerültem

– mondta a lapnak az egykori színész, akinek az alkoholproblémái miatt ment tönkre a családja.

Nem tagadom, jelenleg teljesen le vagyok égve, de a barátaimnak sokat köszönhetek, mert szállást és ételt biztosítanak számomra. Mindemellett sajnáltatni sem akarom magam, mert azon dolgozom, hogy fokozatosan felépítsem magamat, és a jelenlegi helyzet csak átmeneti

– tette hozzá Molnár Gusztáv, aki bár sok meghívást kapott karácsonyra, végül egyedül töltötte az ünnepeket, mert nem akart senkit zavarni.

Molnár Gusztáv nemrég a Fókusznak adta első tévés interjúját azután, hogy kijött az elvonóról:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#molnár gusztáv#elvonó#karácsony#anyagi helyzet#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk