Bulvár

A magát Madeleine McCann-nek hazudó nő fejére tízmilliós vérdíjat tűztek ki

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 9:10

A nő azóta bocsánatot kért az ámokfutásáért.

Julia Wendell, egy 22 éves lengyel nő, aki úgy vált rövid időre nagyon-nagyon híressé, hogy azt állította magáról, ő Medeleine MacCann, a kislány, akit Portugáliában raboltak el egy családi nyaralásról még 2007-ben. Wendell egy BBC-nek adott interjújában korábban már bocsánatot kért a tettéért, írja a Daily Star. A nő leszögezte, hogy sosem szándékozott senkit megbántani, beleértve a McCann családot is. Julia tavaly egy Instagram-fiókot hozott létre „iammaddeleinemccan” vagyis „énvagyokmaddeleinemccan” néven.

Az interjúban azt is elárulta, hogy rengeteg kritikát kapott azután, hogy elkezdte azt terjeszteni, hogy ő az eltűnt brit kislány, saját bevallása szerint rendszeresen kapott halálos fenyegetéseket is, sőt még vérdíjat is kitűztek a fejére. Állítólag valaki 25 ezer fontot, több mint 11 millió forintnak megfelelő összeget adott volna azért, ha holtan láthatja a lengyel nőt.

A nő ámokfutásának az vetett véget, amikor egy DNS-teszttel egyértelműen bebizonyították, hogy nem Madeleine McCann. Julia hangsúlyozta, hogy szándéka saját identitását megtalálni és segíteni a McCann családnak, és óvatosságra intett a közösségi média romboló jellegével kapcsolatban.

Nyitókép: X

#Bulvár#madeleine mccann##lengyel#vérdíj#julia wendell

Címlapról ajánljuk