Bulvár

Megtörte a csendet annak a lengyel nőnek a családja, aki azt állítja magáról, hogy ő Madeleine McCann

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 8:33

Az ügyben már egy lengyel szervezet is megszólaltak.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy egy fiatal lengyel nő azt állítja, hogy ő Madeleine McCann, az a kislány aki 2007-ben tűnt el portugáliai, Algarve-ban lévő családi nyaralóból. A kiterjedt rendőrségi nyomozás ellenére a kislányt soha nem találták meg. Julia Wendell az elmúlt hetekben állt elő azzal, hogy ő Madeliene, az erre a célre létrehozott Instagram-fiókját már több mint 1,1 millió ember követi.

A Missing Years Ago eltűnt lengyel emberekkel foglalkozó szervezet most közzétette Julia családjának nyilatkozatát. A posztban azt írják, hogy kézzel fogható emlékeik, hivatalos dokumentumaik és fotóik vannak, amelyek azt bizonyítják, hogy Julia az ő lányuk.

Azt is elmondták, hogy Julia elhagyta a családi otthonukat, és előállt ezzel a történettel, hogy ő a 2007-ben eltűnt brit kislány. A család szerint megpróbáltak segíteni a lányon, de ő elutasította a közeledésüket.

Mindig igyekeztünk megértőek lenni Juliával. Számos terápia, gyógyszer, pszichológus és pszichiáter foglalkozott vele az elmúlt években. Nem hagytuk magára, próbáltunk neki segíteni, de csak hazugságokat és manipulációt kaptunk cserébe.

idézi a család közleményét a Daily Star.

A család szerint Julia már nagykorú így nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Elköltözött otthonról, nem jár kezelésekre, tévképzetei vannak, az állapota pedig egyre csak romlik, mivel gyógyszereket sem szed.

Julia egykor énekesnő, modell szeretett volna lenni. Mindig is a népszerűség járt az eszében. Most úgy látszik, elérte, egymillióan követik a Instagramon.

– írja a család.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#madeleine mccann#lengyel##dns#teszt#eltűnt

Címlapról ajánljuk