Bulvár

Elküldték a Királyi Haditengerészettől, mert szexi fotót posztolt a szexi tengerészgyalogos

rtl.hurtl.hu

2024. január 3. 9:31

Most profi OnlyFans-modellként tengeti a mindennapjait.

A Daily Star cikke szerint a 21 éves Zak Blackmannek azért kellett távoznia a Királyi Haditengerészet kötelékéből, mert vadítóan szexi fotókat készített az egyenruhájában, a fotókat aztán feltöltötte az OnlyFans-oldalára.

Nemcsak megrótták a fiatal férfit, hanem el is küldték az egységétől, mert a szexi fotókkal megsértette a fegyveres erők méltóságát. 

Blackman a történtek után szomorú volt, de ma már úgy gondolja, hogy ennél jobb nem is történhetett volna vele. 2020. március 30-án csatlakozott a haditengerészethez, a legalacsonyabb fokozaton. Azt mondta, hogy „igazán kemény munka” volt, ahhoz képest meg pláne, hogy csak 1500 fontot, átszámítva 659 ezer forintnak megfelelő összeget keresett.

A képek, amik miatt kirúgták, néhány hét alatt 20 ezer fontot hoztak neki, ez mai árfolyamon több 8,7 millió forintnak megfelelő összegnek számít.

A lebukás egyébként pontosan úgy történt, ahogy az ezekben az esetekben történni szokott, az egyik kollgája vette észre, hogy fent van az oldalon, vagy legalábbis valaki elküldte egy illetőnek Zak oldalát, aki aztán felnyomta őt a parancsnokságon.

A haditengerészet is kiadott az ügy kapcsán egy közleményt, amelyben azt írják, hogy rendkívül világos szabályzat van arra, hogy a kötelék tagjainak hogyan kell viselkedniük a közösségi médiában.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#OnlyFans#modell#katona#sereg

Címlapról ajánljuk