Külföld

Kirúgta a keresztény iskola két tanulóját, mert anyjuk az OnlyFans-oldalát hirdette az autóján

rtl.hurtl.hu

2024. február 13. 11:59

A floridai iskola a gyerekek ártatlanságának védelmére hivatkozva hozta meg a döntést. 

Kirúgta egy floridai keresztény iskola két diákját, mert anyjuknak OnlyFans-oldala van, és azt az autóján hirdette, amivel az iskolába vitte a gyerekeket – írta a helyi sajtó. Michelle Cline a New York Postnak elmondta, először csak azt kérték tőle, hogy ne hajtson be az iskola parkolójába a reklámmatricás autójával, amit teljesített is, de „ez nem volt elég nekik, és újabb lépést tettek”.

A Piper Fawn művésznéven dolgozó nő szerint nem fair, hogy a gyerekin verték el a port a munkája miatt. Az iskola vezetője a Postnak küldött közleményében közölte, azért hozták meg a döntést, hogy „védjék a gyerekek ártatlanságát”. Jeremy Thomas kijelentette, hogy a pornográfia „szexuális bűn”, és annak készítése és fogyasztása ellentétes a Biblia, az egyház és az iskola tanításával.

Az iskola közlése szerint, amikor először szóltak Cline-nak az OnlyFans-oldalát hirdető matrica miatt, akkor „gúnyolódva” egy nagyobbra cserélte azt, ami az egész hátsó ablakot beterítette az autóján. Cline azonban a Postnak nyilatkozva cáfolta ezt, közölve, hogy már legalább két éve ott van a matrica az autóján.

Az iskola felajánlotta Cline-nak, hogy visszaveszik a gyerekeit – akik közül az egyik általános iskolás, a másik pedig középiskolás – abban a pillanatban, hogy megszünteti OnlyFans-oldalát, és „őszintén bűnbánatért esedezik”. Erre Cline csak annyit reagált, hogy „elnézést a kifejezésért, de nyalják ki a seggem”.

Nyitókép:Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

#Külföld#OnlyFans#iskola#kirúgás#diák#anya#florida

Címlapról ajánljuk